Download Terrapin FTP - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Terrapin FTP
Categorie:
Programe FTP
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Client FTP simplu cu macro-uri

Terrapin FTP nu mai poate fi descărcat. Puteți căuta alternative în Clienții FTP Windows.

Terrapin FTP este proiectat având în minte o funcționalitate completă. Este, de asemenea, foarte potrivit pentru începători, deoarece oferă un vrăjitor web superb, care vă duce cu atenție acești primi pași nervoși de încărcare a fișierelor pe site-ul dvs. de către FTP pentru prima dată. Cu Terrapin FTP transferul fișierelor - fie încărcarea, fie descărcarea - este pur și simplu o problemă de a trage și a arunca. Puteți chiar sincroniza directoare întregi într-o singură operație de tragere. Interfața Terrapin vă oferă o imagine cuprinzătoare a ceea ce se întâmplă în orice moment, iar indicatorii de fișiere înseamnă că puteți vedea dacă fișierele s-au schimbat dintr-o singură privire.

Puteți să vă construiți propriile comenzi personalizate, să reconciliați structurile de director întregi cu un singur clic, să efectuați transferuri inter-server printr-o simplă operație de drag and drop. Aceasta este poate una dintre cele mai frumoase caracteristici - pur și simplu glisați și plasați așa cum ați face cu exploratorul, deși nu este atât de neobișnuit pentru un server FTP. Cea mai unică caracteristică este faptul că puteți utiliza macros pentru a înregistra și salva o serie de tranzacții FTP. Acestea pot fi apoi redate într-o singură sesiune on-line de câte ori doriți. Cu toate acestea, în practică, acest lucru devine destul de minunat și oricum nu există prea multe apeluri pentru asta.

Acesta este un excelent server FTP atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați, cu tone de opțiuni interesante de explorat.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: