Download Tele-Streamer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Tele-Streamer
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Peste 800 de canale disponibile în toată lumea, prin Tele-Streamer

Urmăriți peste 853 de canale de televiziune din întreaga lume cu TeleStreamer. Aplicația transmite tot conținutul video online pe care canalele TV le pun la dispoziție pe web. Atunci, pentru fiecare țară, veți primi probabil canale prin satelit mai degrabă decât cele naționale, dar mai aveți o alegere cu adevărat mare, cu multe canale de știri în aproape toate limbile lumii. Este, de asemenea, o modalitate bună de a avea o idee generală despre modul în care sunt formatele TV în altă parte; Ține cont de faptul că poate nu vei avea acces la cele mai populare programe.

GUI este foarte simplu și clar. Există o listă de naționalități cu canale TV asociate și trebuie doar să faceți dublu clic pe cel pe care doriți să îl urmăriți. Nu toate programele vor funcționa, dar acest lucru poate depinde și de disponibilitatea serverului furnizorului de conținut. Cu toate acestea, atunci când reușiți să vă conectați la un canal, sunetul și calitatea video sunt destul de bune și puteți urmări programul în modul fereastră sau, făcând dublu clic pe el, beneficiați de modul ecran complet.

Din păcate, nu este posibil să întrerupeți fluxul, deoarece programul nu stochează date pe hard disk. Este o mare limitare, având în vedere faptul că este o funcție foarte ușoară de a avea pe PC-uri și este adevăratul plus în raport cu televiziunile tradiționale difuzate.

Deși nu puteți avea niciun control atunci când vizionați un program, TeleStreamer vă permite să vizionați 853 de canale din întreaga lume, atât pentru a vă exersa abilitățile lingvistice, cât și pentru a vedea ce se întâmplă în Africa, Irak sau Surinam, dacă știți unde este .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: