Download Team Sonic Racing™ - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Team Sonic Racing™
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Niciun alt personaj de jocuri video nu pare să fie mai potrivit pentru a juca în propriul lor joc de curse decât ariciul Speedster Sonic, el însuși. Team Sonic Racing este cel de-al treilea joc de curse dezvoltat de Sumo Digital și publicat de Sega, care este stabilit în universul colorat Sonic. Unic printre colegii săi din genul jocurilor de curse pentru că se concentrează pe munca în echipă, Team Sonic Racing îți va satisface nevoia de viteză , permițându-ți, de asemenea, legătura cu prietenii și familia.

Întoarcerea lui Sonic și a prietenilor

Așa cum am menționat mai sus, aceasta nu este incursiunea lui Sonic în jocurile de curse, dar este încă minunat să vezi din nou gașca într-o altă aventură nouă. Team Sonic Racing are 15 personaje din universul Sonic și personalitățile și vocile lor unice strălucesc chiar și prin jocul accelerat. Cele cincisprezece personaje sunt împărțite în cinci grupuri: Team Sonic, Team Dark, Team Rose, Team Vector și Diverse. Team Sonic este format din Sonic, Cozi și Knuckles. Team Dark are Shadow the Hedgehog, E-123 Omega și Rouge Bat. În Team Rose avem Amy Rose, Chao și Big the Cat. Vector Vector are Blaze the Cat, Silver the Hedgehog și Vector the Crocodile. În cele din urmă, avem Dodonpa, Metal Sonic, Dr. Eggman și Egg Pawn ca personaje diverse.

Mecanica bazată pe echipă

Spre deosebire de majoritatea jocurilor de curse, accentul echipei Sonic Sonic nu este să câștigi aurul pentru tine, ci să lucrezi împreună cu echipa ta pentru a câștiga aurul împreună. Într-adevăr, există momente în care jucătorul care termină prima dată nu va câștiga jocul, deoarece restul echipei lor au rămas prea rău în urmă și întreaga echipă a fost târâtă în jos.

O mulțime de mecanici implică o formă de lucru în echipă pentru a obține un avantaj față de celelalte echipe. De exemplu, există abilitatea Slingshot care le oferă jucătorilor un impuls de viteză atunci când se lansează în spatele cursei coechipierului lor. Există, de asemenea, Transferul de articole care permite jucătorilor să ofere articole coechipierilor lor atunci când au nevoie de ajutor.

Joacă cu echipele

Deși jocul are un singur jucător și un mod de poveste , mecanica bazată pe echipă este încă pe loc, așa că trebuie să înveți cu adevărat să joci cu alții pentru a te bucura complet de acest joc, chiar dacă este doar cu un personaj AI .

Desigur, jocul cu un grup mare este cel mai bun mod de a juca efectiv acest joc. Din fericire, Team Sonic Racing acceptă atât multiplayer local, cât și online. În multiplayer local, puteți juca cu până la patru persoane într-un ecran partajat. În multiplayer online, pe de altă parte, puteți juca cu până la doisprezece persoane.

Distracție cu prietenii

Team Sonic Racing a fost dezvoltat pentru a fi un joc distractiv de petrecere de care să te bucuri alături de prieteni și familie . Are o mulțime de mecanici bazate pe echipă care nu te vor lăsa niciodată să te lupi singur în joc. Dacă vă gândiți la un joc frumos de care se vor bucura toți cei din familie, Team Sonic Racing este o opțiune bună de încercat.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: