Download Taptiles - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Taptiles
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Taptile este un joc de puzzle în care ai găsi gresie și le vei potrivi. Pentru a găsi o potrivire, ar trebui să rotiți în mod invariabil puzzle 3D, astfel încât să puteți vedea cealaltă parte a lucrurilor. Jocul are trei moduri, „provocări zilnice” și nenumărate puzzle-uri.

Joc intuitiv

Fiecare nivel al jocului a fost prezentat sub formă de izometrie, cu mai multe cuburi stivuite în centru. Pentru a vizualiza plăcile ascunse în spate, puteți utiliza tastele săgeată de pe tastatură și rotiți ecranul. Pentru ca plăcile să dispară, trebuie doar să faceți clic pe o țiglă și apoi să faceți clic pe o altă țiglă care poartă același simbol. Dacă ați jucat vreodată la solitaire, vă veți simți acasă cu acest joc, deoarece se aplică regulile standard ale jocului Solitaire. Acest lucru înseamnă că puteți elimina cuburi doar dacă sunt libere pe diferite părți. Obiectivul dvs. ar trebui să fie să vizați piesele de pe margine și să continuați să tăiați stiva.

Limita

Cu Taptile, aveți timp limitat la îndemână. Acest lucru face ca sesiunea de jocuri să nu fie doar exerciții gânditoare de rezolvare a puzzle-ului, ci și un joc de finețe și viteză. Diferitele niveluri vin cu anumite condiții pe care ar trebui să le respectați pentru a progresa. Punctele pe care le câștigați se bazează pe viteza cu care rezolvați puzzle-ul. Taptile vin cu o poveste ca fundal. De asemenea, oferă o hartă pentru graficul progresului și câteva bonusuri de pornire care luminează scena în timpul jocului.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: