Download Talking Tom Cat 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Talking Tom Cat 2
Categorie:
Jocuri Fete
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Talking Tom Cat 2 este continuarea popularului joc în care un felin numit Tom vorbește tot ce-ți spui înapoi.

Ce este diferit în Talking Tom Cat 2?

Diferența dintre Talking Tom Cat 2 și prima versiune este că acum Tom, care a găsit succes, s-a mutat de pe alee și a reușit să-și obțină un apartament. Are companie, de asemenea, în forma lui Talking Ben the Dog, care apare pentru a-l enerva pe Tom în Talking Tom Cat 2.

Mai multe lucruri amuzante

Principiul lui Talking Tom Cat 2 este, ca întotdeauna, că pisica repetă înapoi orice spuneți cu o voce amuzantă. Există o mulțime de moduri noi prin care poți interacționa cu Tom. Apăsați butonul Fart și Ben se va apropia și se va descurca, determinându-l pe Tom să-și țină nasul. Puteți vorbi apoi și el o va repeta cu nasul ciupit.

Alte noi adăugări la Talking Tom Cat 2 includ un buton de pungă care face ca Ben să vină și să izbucnească o pungă de hârtie, un buton de telefon care îl face pe Tom să se joace cu aplicația originală Talking Tom Cat, plus un buton cu pene care îl face pe Ben să-l lovească pe Tom cu un pernă.

Talking Tom Cat 2 include acum un mini joc de rulare fără sfârșit, cu Tom. Ideea este că îl vei ajuta să urce cât mai sus pe scări, colectând monede și câștigând timp suplimentar pe parcurs. Este distractiv o perioadă, dar este un joc foarte de bază din punct de vedere grafic, prezentare și domeniu de aplicare.

Faceți filme cu Tom

Talking Tom Cat 2 are și alte acțiuni, cum ar fi capacitatea de a pălpi fața lui Tom sau de a-l accepta să-l facă mai pur. Există, de asemenea, capacitatea de a înregistra un videoclip cu ceea ce îi faci lui Tom și de a-l împărtăși cu prietenii. Totuși, toate acestea devin puțin plictisitoare odată ce ai încercat totul!

Un lucru pe care îl puteți face pentru a amenaja un pic lucrurile este să-l îmbrăcați pe Tom cumpărând haine și accesorii folosind monede, care pot fi câștigate în joc sau cumpărate. De asemenea, puteți cumpăra obiecte pentru a decora casa lui Tom, dar nu există o selecție excelentă de lucruri.

Verdictul

Jocul cu Talking Tom Cat 2 este distractiv, dar noutatea nu durează pentru totdeauna.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: