Download Talking Ginger - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Talking Ginger
Categorie:
Jocuri Fete
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Talking Ginger este un joc gratuit pentru Windows 8 în care te distrezi, obținându-te o pisică gata de culcare.

Mult mai mult decât o simplă pisică vorbitoare

De la producătorii de Talking Tom Cat și Talking Ben the Dog, Talking Ginger este un joc interactiv pentru toată familia. Ca și în cazul celorlalte titluri vorbitoare de la Outfit 7, poți vorbi la Ginger și ea va repeta ceea ce ai spus cu o voce scârțâitoare.

Totuși, vorbind despre Ginger este mult mai mult decât atât, și în joc sunt multe de făcut. Îi poți spăla dinții , usca părul și da-i un duș . Toate aceste acte sunt redate prin animații drăguțe, amuzante. Puteți înregistra toate aceste acțiuni și discursul pentru a crea propriile videoclipuri, care pot fi apoi partajate în mai multe moduri.

Talking Ginger vă oferă patru tuburi gratuite pentru pastă de dinți și puteți cumpăra mai multe printr-o achiziție în aplicație (care elimină și reclamele). Puteți colecta, de asemenea, imagini puzzle din visele lui Ginger.

Există, de asemenea, un joc amuzant de dezvăluire a rolelor de toaletă în Talking Ginger și un cronometru pentru periuța de dinți pentru copii, care îi încurajează să se spele împreună cu pisica. Puteți seta cantitatea de timp în funcție de cât timp doriți ca copilul dvs. să se spele pe dinți.

Cu ușurință, dezvoltatorul a inclus un Mod de Copii în joc, care împiedică copiii să acceseze cumpărăturile din aplicație. Modul Copil dezactivează de asemenea crearea video.

Mergeți ușor pe promoții

Interfața arată puțin aglomerată și există prea multe opțiuni care încearcă să te facă să cumperi ceva, să dai clic pe un adăugare sau să completezi o acțiune pentru a câștiga o recompensă; este atât de ușor să atingeți accidental pe unul din aceste meniuri. În timp ce puteți activa modul Copil, aceste opțiuni ar trebui marcate mai bine sau introduse într-un meniu separat.

În afară de asta, atunci când nu vorbești cu Ginger, este o simplă atingere pentru a reda jocurile și un alt atingere pentru a reveni la meniul principal.

Vorbind cu Ginger îmbătrânește după un timp

Talking Ginger pentru Windows 8 este probabil cel mai complet joc de animale vorbitoare din seria de până acum . Totuși, alte câteva mini-jocuri ar fi drăguțe, pentru că după un timp se repetă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: