Download Tales of Zestiria - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Tales of Zestiria
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Tales of Zestiria este un joc de rol japonez pe care îl vor iubi toți fanii anime-ului .

Waifus! Waifus peste tot

Conflictul din Tales of Zestiria, la fel ca în toate versiunile acestei serii, reprezintă dificultățile vieții și o asaltare copleșitoare de emoții - cum ar fi lăcomia, ura, disperarea sau gelozia. Doar puterea prieteniei și a încrederii în sine poate pune capăt acestei ciumă interioară.

Structura Zestiria este cea care o face unică. Jocul se rupe și se joacă cu câteva elemente de lungă durată ale francizei. În consecință, ai un joc familiar cu surprize care te vor agăța.

Coloana sonoră este una dintre cele mai importante momente ale Zestiria. Masaru Shiina se întoarce ca compozitor pentru a oferi un punctaj dramatic sau epic adecvat situației. Și, pe tema audio, puteți seta VO-ul pe japoneză. Otaku peste tot vă mulțumesc mulțumesc, Bandai Namco.

Modificări ale sistemului de luptă

Sistemul de luptă al lui Tales a evoluat din nou odată cu Zestiria. În loc să se producă în arene închise, lupta are loc în mediul real în care întâlnești inamicii . Rezultatul este întâlnirile mai agile și mai dinamice. Îți recomand să te joci cu dificultăți mai mari, unde nu mai poți scăpa doar cu un atac de spam și trebuie să te implici în întâlniri mai tactice.

Tales of Zestiria și seria, în general, sunt direcționate către fanii anime-ului și J-RPG-urilor tradiționale. Aceasta este atât puterea, cât și slăbiciunea sa. Dacă îți plac aventurile tinerilor adolescenți și waifus, unde dezbaterile despre condiția umană sunt completate de glume de liceu , atunci îți va plăcea Zestiria. Dar dacă această ultimă frază te-a făcut să tremuri, atunci nu este pentru tine.

Un anime pe care îl joci

Vrei să joci un anime ? Ești supărat când începe un joc și oamenii nu vorbesc japoneză? Atunci îți va plăcea Tales of Zestiria.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: