Download Synergy - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Synergy
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Controlați multe computere cu aceeași tastatură și mouse

Dacă lucrați între mai multe mașini diferite simultan sau trebuie să puteți utiliza tastatura și mouse-ul pe mai multe computere, Synergy reprezintă o soluție ușoară și gratuită.

Synergy funcționează între computere independent de sistemul de operare pe care îl utilizați, deci este ideal pentru cei care lucrează între PC-uri și Mac-uri. Ar putea fi util în special pentru un editor video care are două mașini diferite pentru editarea materialelor video în același studio.

Redirecționarea mouse-ului și tastatură implică pur și simplu mutarea mouse-ului de marginea ecranului. Când faceți acest lucru, acesta transferă automat controlul către cealaltă mașină. De asemenea, este util pentru tăiere și lipire între diferite calculatoare, deoarece îmbină clipboard-urile într-unul singur. Protectorii de ecran vor fi, de asemenea, sincronizați, astfel încât să înceapă împreună, iar parolele dvs. de blocare a ecranului vor funcționa, de asemenea, sub o parolă pentru ambele ecrane.

Configurarea Synergy necesită pur și simplu să identificați numele rețelei computerului pe care doriți să îl partajați. În mod alternativ, puteți opta pentru a partaja ecranul, astfel încât un alt utilizator Synergy să se poată conecta la tine în schimb. Desigur, pentru a face toate acestea, va trebui să fiți activat „TCP / IP networking” pe mașina dvs. pentru care Synergy oferă puține îndrumări.

În general, deși Synergy este o aplicație utilă pentru cei care lucrează pe ecrane duale sau mai multe mașini și nu doresc confuzia și înghesuirea unei alte tastaturi și mouse.

Soluționează multe probleme de mapare a tastaturii Adăugă suport pentru conectarea părților din marginile ecranului și îmbunătățirile UI

Schimbări

Soluționează multe probleme de mapare a tastaturii Adăugă suport pentru conectarea părților din marginile ecranului și îmbunătățirile UI
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: