Download Swift Files - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Swift Files
Categorie:
Programe Diverse Educatie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Swift Files face gestionarea fișierelor mai rapidă!

De la apariția economisirii de cloud și a stick-urilor USB ieftine, există atât de multe locuri pentru a stoca fișiere acum. Mai devreme sau mai târziu, toată lumea ajunge cu cel puțin o opțiune de stocare suplimentară, de la Dropbox la o unitate USB cu cheie. Mulți au mai multe, deoarece proiecte și aplicații diferite funcționează mai bine cu anumite soluții de stocare. Este ușor să uitați unde ați păstrat ultima dată un fișier, dar aplicații precum Swift Files sunt făcute pentru a ușura viața. Această interfață simplă grăbește localizarea fișierelor pe mașina dvs.

Nu este revoluționar, dar se poate dovedi foarte util

Swift Files este un kit destul de simplu, dar puteți fi surprins cât de mult poate grăbi sarcinile zilnice. Pentru cei care preferă să -și păstreze PC-urile îngrijite și ordonate , cu fișierele toate păstrate în anumite locuri sau sortate în funcție de tip și subtip , acesta este un program minunat pentru toate lucrurile. În esență, acest software oferă o imagine de ansamblu, colectând date din My Pictures, My Videos, My Music, folderul HomeGroup și surse externe. Nu numai că este util pentru sortarea imaginilor și a altor fișiere în locul potrivit, dar și pentru partajarea și copierea în rețele sau pentru realizarea rapidă a copiilor de siguranță ale fișierelor pe o unitate USB sau Dropbox. În esență, acesta este un program de gestionare a fișierelor care vă permite să efectuați sarcini generale, cum ar fi copierea și verificarea proprietăților. Din păcate , nu este pentru vizualizare sau editare , așa că, deși oferă o imagine de ansamblu bună, nu este de mare folos pentru vizualizarea conținutului.

Rapid și simplu

Swift Files a suferit câteva actualizări de performanță în ultima vreme care îl ajută să trăiască mai bine la numele său. Ar trebui să funcționeze fără probleme pe majoritatea dispozitivelor , deși viteza poate fi dependentă de dispozitiv și de rețea. Când vine vorba de accesarea fișierelor externe, se pare că le place cel mai mult dacă nu toate stick-urile USB atât timp cât computerul este compatibil. Interfața de utilizator este destul de elegantă și ușoară la vedere , folosind Metro ca ghid cu blocuri de culoare strălucitoare și panouri touchscreen / click mari. Fișierele sunt afișate ca miniaturi, ceea ce este excelent pentru identificarea rapidă a fotografiilor, dar poate face ca totul să se estompeze puțin împreună cu fișierele care nu au miniatură. Posibilitatea de a conecta mai multe conturi Dropbox este foarte utilă, mai ales dacă partajați deseori videoclipuri de la PC la Dropbox și apoi la un dispozitiv mobil. Deși acest software este ușor de utilizat , este de asemenea destul de de bază și nu te va arunca cu liste de funcții.

Un instrument direct pentru finalizarea lucrărilor

Această aplicație va atrage cu siguranță mai mult pentru cei cărora le place să-și administreze micro fișierele și să păstreze totul îngrijit și ordonat pe dispozitivele lor. Acest lucru este de două ori dacă utilizați mai multe dispozitive, rețele și spațiu de stocare extern. Am crezut că există câteva clopote și fluiere aici, Swift Files este rapid și destul de intuitiv . Un instrument bun pentru sarcini specifice, dar nu și o suită de gestionare completă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: