Download Super Socks5Cap - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Super Socks5Cap
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Preia controlul ciorapilor dumneavoastră

Dacă proxy-urile bazate pe SOCKS vă provoacă dureri de inimă, aruncați o privire la Super Socks5Cap . Este posibil să nu fie cel mai drăguț program de pe bloc și dacă ești nou la joc, va fi o curbă de învățare abruptă, dar dacă ai o aplicație care nu va funcționa prin protocolul SOCKS, Super Socks5Cap este instrumentul de care ai nevoie.

Protocolul SOCKS (sau protocoalele bazate pe acesta) este unul dintre cele mai comune protocoale de server proxy din jur, dar unele aplicații nu pot să-l folosească. Dacă vă aflați în această situație, un program precum Super Socks5Cap este cel mai bun pariu. Acționează ca o punte de legătură între serverul proxy și aplicația care nu este în măsură să-l folosească, permițându-vă să ocoliți zona problematică și să folosiți proxy-ul cu ușurință.

Super Socks5Cap nu este pentru începătorul absolut, deoarece are foarte puțin ajutor și o interfață care lasă mult de dorit. Chiar și așa, are câteva caracteristici frumoase pe care utilizatorii le vor aprecia, și anume „Dragbox” - o fereastră mică care se află pe desktop și vă permite să rulați sau să adăugați aplicații fără a deschide interfața principală - și un mod special GameGuard pentru jocurile găzduite. . Super Socks5Cap îndeplinește destul de mult doar această funcție - tunelând aplicația pe serverul dvs. la alegere - și o face destul de bine, cu o singură prevedere: este ușor de utilizat dacă știți ce faceți înainte de a începe. Începătorii au fost avertizați!

Super Socks5Cap oferă proxy de bază, dar eficient, ocolind utilizatorii avansați.

Funcția Ftp adăugați utilizați accesul la diferite resurse diferite resurse Adăugați managerul la distanță Ftp configurați funcția optimizarea motorului de cârlig Adăugați un control de selectare a diferitelor funcționalități ale clientului Unele UI și jurnal îmbunătățiți Adăugarea unui tunel de aplicații pe 64 de biți Remediază o eroare când utilizați DNS la distanță în modul LSP când folosiți rulați ca mod admin în Vista

Schimbări

Funcția Ftp adăugați utilizați diferite resurse de acces la resurse diferite Adăugați managerul de la distanță Ftp configurați funcția optimizarea motorului de cârlig Adăugați un control de selectare a diferitelor funcționalități ale clientului Unele UI și jurnal îmbunătățiți Adăugarea unui tunel pe 64 de biți suport Soluția de bug când utilizați DNS de la distanță în modul LSP Adăugați suport drag and drop când folosiți rulați ca mod admin în Vista
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: