Download Super Motocross Deluxe - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Super Motocross Deluxe
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.24
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Super Motocross Deluxe este un joc distractiv și provocator de motocross dezvoltat de Gamebra.com. Acest joc este perfect pentru căutătorii de emoții, deoarece veți avea nevoie pentru a trece cu viteză pe terenurile dure. Are un joc intens care te va ajuta să îți ții respirația în timp ce conduci.

O plimbare îndrăzneață

Joacă jocuri cu motocross nu este atât de ușor pe cât crezi că ar fi. Pentru a câștiga va trebui să conduci motocicleta pe lângă cele mai trădătoare terenuri în timp record. În Super Motocross Deluxe, vă veți confrunta cu cele mai abrupte dealuri, stânci și creste muntoase, care se vor dovedi a fi cu adevărat provocatoare. Piesele vor deveni mai grele, dar mai interesante pe măsură ce te vei nivela și atunci va începe adevărata distracție. Asigurați-vă că completați fiecare nivel pentru a avansa. Vestea bună este că va trebui doar să obțineți bronzul pentru a trece la următoarea etapă. Vedea? Fără presiune deloc! Faceți-vă timp să vă familiarizați cu controalele până când puteți conduce fără probleme pe terenurile stâncoase. După ce ați stăpânit trecând cu viteza peste denivelările și marginile cursului, puteți acum să mergeți pentru aur. Câștigă și depășește nivelurile, astfel încât să poți debloca mai multe etape ale jocului și să câștigi mai multe motociclete.

Dacă aveți un moment dificil pentru a ajunge rapid la sfârșitul cursei de cursă, puteți atinge impulsul Nitro. Va avea viteza de a rula prin cursul noroios la viteza fulgerului. De asemenea, puteți obține puncte bonus atunci când efectuați cascadorii îndrăznețe, cum ar fi backflipping.

Explorați pădurea

Nu vă mirați când vedeți noroi și o mulțime de copaci pe cursa de curse. Jocul poate părea întunecat, deoarece este așezat în întunericul pădurii. Acesta explică de ce, spre deosebire de alte jocuri de motocross, veți întâlni formațiuni de rocă uriașe și dealuri abrupte în loc de piese cascadore. Acest lucru nu face ca jocul să fie mai puțin provocator. Podeaua păduroasă este foarte interesantă pentru a alerga, deoarece se simte mai natural. De asemenea, este capabil să stabilească o stare de spirit intensă, care te va face să apese puternic pe controlerele tale.

Grafica 3D aduce, de asemenea, strălucire jocului. Vă oferă o experiență completă și completă de motocross în comparație cu jocul în 2D. Potrivită cu o muzică de fundal optimă, aș spune că Super Motocross Deluxe este un joc foarte distractiv și interesant de jucat. Controalele jocului sunt, de asemenea, foarte simple, astfel încât oamenii de toate vârstele să nu aibă greutăți în încercarea de a stăpâni jocul.

Trezește-ți latura competitivă

Îmi trebuie câteva ore înainte să încetez să joc acest joc, deoarece există întotdeauna dorința de a obține aur. Super Motocross Deluxe este foarte captivant . Să poți face înregistrări noi de viteză te lasă întotdeauna mulțumit. Acesta este unul dintre cele mai bune jocuri pentru a juca atunci când nu ai nimic și vrei să omori plictiseala. Vei fi prea cufundat în jocul tău încât abia vei observa trecerea timpului!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: