Download Super Cycle Arena - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Super Cycle Arena
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.01
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dacă ați văzut vreodată primul film Tron, atunci vă veți aminti cursa de biciclete în cursa de curse de grilă. Dezvoltatorii Super Cycle Arena au văzut în mod clar acel film și i-au plăcut pentru că și-au bazat jocul de curse de biciclete pe el. Trebuie să întreceți până la alți trei cursori controlați de computer.

Patru arene, trei adversari, un câștigător!

Există patru arene de curse și fiecare are propria coloană sonoră. În partea stângă jos puteți vedea viteza dvs. în raport cu potențialul dvs. deplin, iar în partea dreaptă jos puteți vedea numele concurenților. Super Cycle Arena este un joc gratuit care a fost creat în anii 90 și funcționează pentru Windows 95, ceea ce înseamnă că sistemul dvs. de operare curent va trebui să utilizeze setările de compatibilitate înapoi pentru a face să funcționeze. Jocul a fost actualizat în 2004, deci există șanse ca acesta să funcționeze pe sistemul dvs. de operare actual.

Un joc foarte ușor care poate readuce amintiri

Super Cycle Arena este un joc vechi și arată ca un antic în comparație cu jocurile moderne. Majoritatea jucătorilor ar trebui să poată trece prin cele patru arene în mai puțin de două ore. Controalele sunt prea dornice până în punctul în care este mai mult ca să joci Snake pe un telefon Nokia vechi decât în curse într-un joc cu bicicleta. Cu toate acestea, dacă ți-a plăcut primul film Tron și te pasionează puțin jocurile retro, atunci nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să încerci acest joc, acesta va lua doar mai puțin de patru MB din spațiul dvs. local de pe hard disk.

Mai multe despre Super Cycle Arena

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: