Download Super Calculator for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Super Calculator for Windows 10
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Calculator gratuit pentru sisteme Windows bazate pe PC

Spre deosebire de utilizarea unui calculator online atunci când efectuați ecuații, de ce să nu accesați unul din direct în cadrul sistemului? Super Calculator pentru Windows 10 oferă o serie de funcții de bază, precum și opțiuni avansate.

Caracteristici și opțiuni primare

Super Calculator pentru Windows 10 este unic în faptul că afișarea sa grafică este capabilă să ilustreze funcții complexe, precum cele asociate cu trigonometria. Acest lucru nu este adesea posibil cu variantele standard. Toate tastele sunt marcate clar, iar fereastra poate fi mărită pentru a se potrivi întregului ecran, dacă este necesar. Acest calculator este o opțiune excelentă pentru studenți, ingineri, programatori și oricine a căutat o modalitate rapidă și ușoară de a îndeplini sarcini matematice avansate.

Un sistem flexibil și ușor de utilizat

Super Calculator pentru Windows 10 acceptă tastaturi, cămăși și chiar dispozitive cu ecran tactil. În timp ce datele pot fi introduse manual, este posibil să copiați și să inserați informații pe afișaj pentru a calcula rezultatul dorit. În funcție de nevoile utilizatorului final, datele pot fi afișate în trei formate diferite. Pachetul necesită doar 271 kilobiți de spațiu de memorie.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: