Download Super Bikes - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Super Bikes
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.32
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Super Bikes este un joc de curse cu motociclete cu față rapidă și furios, care vine completat cu o grafică 3D uimitoare și o coloană sonoră minunată care ajută cu adevărat să pună jucătorii în inima acțiunii. Jocul are o acțiune realistă, care este sigură că jucătorii sunt pe marginea scaunului lor, în timp ce bici în viraje strânse în luptă pentru a fi cei mai buni.

Dându-i o mulțime de accelerație

Este clar de la început că s-a depus mult timp și efort în crearea Super Bikes, iar acest lucru este reflectat atât de grafică, cât și de mecanica de conducere realistă. Oricine deține propria motocicletă este sigur că va aprecia modul în care aceste mașini se ocupă în jurul curbelor și accelerează. În plus față de încercarea de a câștiga cursa, jucătorii primesc și puncte suplimentare pentru efectuarea cascadorilor speciale, deși pentru mulți jucători atunci când încep prima dată pur și simplu evitarea prăbușirii vor fi destul de provocatori, deoarece șederea în cursă poate fi destul de grea.

Trecerea la viteză mare

Deși Super Bikes poate fi foarte provocator, grafica impresionantă și dinamica curselor ajută la atragerea jucătorilor și la menținerea lor înapoi pentru mai mult. Luptarea pe curba abruptă de învățare pentru a trece peste linia de sosire nu este cu siguranță nicio plimbare în parc, dar asta nu face decât să facă victoria cu atât mai dulce pentru cei care reușesc să rămână cu ea.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: