Download Sudoku Free - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Sudoku Free
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Jocul lui Sudoku este capabil să ofere ore de divertisment nespuse. Sudoku Free este o aplicație perfectă pentru oricine este fan al acestui puzzle numeric antic.

Principalele caracteristici și funcții ale jocului

Sudoku Free este o aplicație software de bază care oferă utilizatorilor plăci de joc standard. Există, de asemenea, trei niveluri diferite de dificultate de a alege, astfel încât atât începătorii, cât și experții sunt capabili să-și perfecționeze în continuare abilitățile. Aspectul în sine este extrem de simplu, iar jucătorii pot selecta numărul corespunzător dintr-o grilă în stilul calculatorului găsită în partea de jos a paginii. Există, de asemenea, un buton care permite utilizatorului să corecteze o greșeală. Pictograma de ajutor poate fi activată în cazul în care jucătorul necesită un indiciu sau dorește să înțeleagă mai detaliat jocul.

Informații tehnice suplimentare

Sudoku Free va avea nevoie de puțin peste 30 de megabyți de spațiu de memorie liberă pentru a funcționa corect. Este proiectat pentru a funcționa cu majoritatea sistemelor de operare bazate pe Windows și poate fi descărcat fără taxă. Reclamele în aplicație vor fi prezentate din când în când.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: