Download Style XP - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Style XP
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Patch Windows XP pentru a utiliza stiluri vizuale nesemnate

Stilul XP vă permite să extindeți caracteristicile de personalizare ale Windows XP și vă oferă puterea de a instala noi teme care să spargă modelul shell-ului XP existent.

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care își petrece cea mai mare parte a timpului liber tinkering cu tonul de apel al telefonului mobil sau reorganizarea dormitorului dvs., StyleXP ar putea deveni noua dvs. jucărie preferată.

Style XP funcționează prin plasarea sistemului de operare pentru a accepta stiluri neasignate, dintre care scoruri sunt disponibile pentru descărcare de pe web. După ce ați aplicat un stil, puteți regla practic orice aspect al aspectului, inclusiv dimensiunea fontului, ecranul de ecran, culorile, transparența meniului sau chiar ecranul de pornire. Mai mult decât atât, dacă sunteți deosebit de artistic, puteți să vă creați propriile elemente într-un editor grafic și să le aplicați pe piele în Style XP.

Deși dezvoltatorul a făcut progrese spre a face interfața cât mai simplă, există atât de multe opțiuni de personalizare încât poate fi puțin descurajant pentru utilizatorii noi de Style XP.

Nu există nicio îndoială că tentația de a face Windows să pară OSX sau să aplice un ecran de boot „Windows Pirate Edition” este destul de atrăgătoare, dar proeminența sistemului de operare în acest fel are un risc. Merită să țineți cont că, din cauza modului în care Style XP scrie fișiere în folderul de sistem, puteți ajunge să faceți daune aparatului dvs., mai ales dacă instalați un patch sau un nou service service.

Acestea fiind spuse, încă nu am întâmpinat probleme (atingem lemnul) și, de asemenea, am constatat că Style XP rulează destul de lin, fără a aspira prea multă memorie RAM. Puteți alege să păstrați Style XP blocat în tava de sistem sau să îl eliberați astfel încât să nu utilizeze resurse, ceea ce este un lucru revigorant de văzut de la un dezvoltator.

Cu atât de multe teme și opțiuni de personalizare disponibile, Style XP merită să aruncăm o privire dacă doriți o schimbare de peisaj pe desktop, dar țineți cont de riscurile pe care le implică utilizarea unui program de patching ca acesta.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: