Download StuffIt Deluxe - Descarca PC Telefon Android sau IOS

StuffIt Deluxe
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un instrument puternic pentru comprimarea și decomprimarea datelor în orice format

StuffIt Deluxe este un instrument de compresie complet care poate zip și dezarhiva fișierele în arhive pentru o mai bună gestionare și partajare.

Cu StuffIt Deluxe puteți comprima cu ușurință datele, astfel încât să dureze mai puțin spațiu pe disc sau să faciliteze trimiterea prin e-mail. Programul funcționează cu cele mai populare formate, inclusiv ZIP, RAR, TAR.GZ, LHA, SIT și multe altele, și este, de asemenea, integrat perfect cu Windows - ceea ce înseamnă că puteți comprima cu ușurință fișierele din File Explorer din meniul contextual.

StuffIt Deluxe oferă mai multe vrăjitoare pas cu pas care vă ajută să comprimați datele și apoi să le trimiteți prin e-mail, să le salvați pe un server FTP sau să le ardeți pe un CD. Programul include, de asemenea, instrumente speciale pentru programarea sarcinilor, conversie dintr-un format în altul și creare de arhive cu auto-extragere.

Singurul dezavantaj pentru StuffIt Deluxe, dacă este cazul, este o interfață oarecum confuză; nu este dificil de utilizat, ci pur și simplu nu respectă structura obișnuită a instrumentelor de comprimare și asta face să fie ceva mai dificil de abordat.

StuffIt Deluxe este o aplicație cu caracteristici complete, care vă ajută să comprimați datele și să economisiți spațiu pe disc.

StuffIt Deluxe acceptă următoarele formate

ZIP, RAR, 7Z, LZMA, AS, ARC, ARJ, HQX, BTOA, BZ2, TBZ, TBZ2, CAB, CPT, GZ, TGZ, TAR.GZ, LHA, BIN, SIT, SITX, TAR, SIDX

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: