Download Street Legal Racing: Redline v2.3.1 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Street Legal Racing: Redline v2.3.1
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 2016
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Street Legal Racing: Redline v2.3.1 este un joc de simulare în care acționezi ca un mecanic cu motor care pregătește mașini pentru cursele mișto și antrenează evenimentele.

Petrolul s-a distrat

Ideal pentru oricine dorește să-și exploreze mecanicul interior, Street Legal Racing: Redline v2.3.1 vă oferă motoare de reglaj, sisteme de frânare de reglare fină și modernizarea electricității într-un format de carieră care necesită timp pentru a stăpâni. Dacă ați dorit vreodată să vă demonstrați abilitățile cu un cârlig gras și un set de cheie, atunci acest joc este pentru dvs. În esență, este vorba despre încercarea diferitelor combinații de upgrade-uri pentru a crea cea mai bună mașină pe care o puteți face pentru cursa în cauză. Unii vor însemna că îți dorești o putere brută pură, alții vor cere viteză liniară. Și din nou, s-ar putea să doriți să vă faceți mașina la maxim în viraje pe unele piese. Transmisiile automate, semi-automate și manuale sunt oferite. Puteți chiar să instalați un motor V-8 crud, dacă doriți. Jocul a fost în jur de ceva timp, dar această versiune a primit multe upgrade-uri, noi funcții și remedieri de erori, ceea ce îl face aproape la fel de bun ca nou.

Puneți piciorul la podea

Din start, Street Legal Racing: Redline v2.3.1 oferă o mulțime de distracții la volan, care vor încânta ingineri aspiranți și mecanici calificați deopotrivă. Cursa este distractivă, dar adevărata acțiune are loc înapoi în garaj!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: