Download Street Fighter X Tekken - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Street Fighter X Tekken
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Street Fighter și Tekken, două dintre cele mai mari jocuri de luptă din istorie, se întâlnesc în Street Fighter X Tekken, un joc de luptă pentru computer.

Rezultatul este un joc de luptă foarte bun, care ia aspecte din ambele. De la Street Fighter, este nevoie de estetica ultimelor lansări. Prin urmare, Street Fighter X Tekken afișează graficele în 2D, care sunt foarte bine modelate și au un anumit aspect animat. De la Tekken, este nevoie de personaje și de manipularea profunzimii.

Ceea ce ne place foarte mult despre Street Fighter X Tekken sunt meciurile de echipă, în care îți poți combina luptătorii pentru a face atacuri spectaculoase . Aceasta duce la lupte extrem de distractive.

În caz contrar, Street Fighter X Tekken are modul clasic Arcade și un mod Online care, deși este oarecum limitat în ceea ce privește tipurile de meciuri, este foarte optimizat și oferă o experiență de joc fenomenală .

În cele din urmă, Street Fighter X Tekken este un joc minunat de luptă, care este foarte spectaculos și a obținut ceea ce părea imposibil: alăturarea celor două cele mai bune sage de luptă din istorie.

Notă: pentru a descărca jocul complet, va trebui să aveți Steam instalat pe computer și un cont de utilizator valid.

Dacă doriți să vedeți videoclipuri, trucuri și articole aprofundate despre Street Fighter X Tekken, accesați OnGames.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: