Download Streaming Audio Recorder - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Streaming Audio Recorder
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Înregistrare audio în flux

Streaming Audio Recorder face exact ceea ce îi spune numele. Înregistrați sunete de sistem și streaming folosind Streaming Audio Recorder.

Captarea sunetelor de pe computer nu este la fel de simplă pe cât ar trebui să fie. Poate există un clip audio dintr-un videoclip pe care doriți să îl utilizați sau dacă doriți să înregistrați o parte dintr-o melodie pentru a vă transforma într-un ton de apel. Streaming Audio Recorder îl face ușor și vă permite să înregistrați orice sunet pe care computerul îl produce .

Primul lucru pe care majoritatea oamenilor îl vor face cu Streaming Audio Recorder este să încercați să înregistrați muzică în streaming din programe precum Spotify și Pandora. În timp ce înregistrarea acestor melodii „în aer” este ilegală, Streaming Audio Recorder va funcționa și va captura audio audio bine . Streaming Audio Recorder îi limitează pe utilizatori la 128 kbps , ceea ce se află la extremitatea scăzută a calității audio acceptabile. Streaming Audio Recorder poate prelua, de asemenea, sunete de la microfon , dacă aveți unul conectat.

Există o funcție de căutare muzicală încorporată , care creează piese și artiști. Această funcție nu a funcționat pentru noi, deoarece ni s-au dat în mod repetat erori „ 403 Interzise ”. În timp ce această caracteristică este drăguță, pare a fi gândită după gânduri și pare să tragă piese de pe internet.

Versiunea de probă a Streaming Audio Recorder este destul de completă, dar are câteva limitări. Va fi un ecran de cinci secunde pe care trebuie să îl așteptați înainte de a utiliza aplicația și de a utiliza unele dintre celelalte funcții ale acesteia. Utilizatorii se vor limita, de asemenea, la înregistrarea a maximum 3 minute și pot descărca o singură piesă la un moment dat .

Recorderul audio Recorder funcționează bine pentru înregistrarea audio a sistemului, dar funcțiile sale de căutare și descărcare a muzicii sunt puțin mai mult decât o gândire ulterioară.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: