Download Starbound - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Starbound
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 8.1 | Versiune: Beta Angry Koala
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Starbound este un joc de acțiune / explorare care amintește puternic de Terraria (nu este surprinzător, deoarece ambele jocuri împărtășesc același dezvoltator), cea mai mare diferență fiind că Starbound are loc în spațiu. Veți supraviețui și veți explora spațiul infinit de pe planetă la planetă, veți găsi materiale rare și combustibil pentru ca nava dvs. să devină treptat o persoană care are un loc real în galaxie.

Miner spațial

În Starbound, începeți jocul alegând un personaj din numeroasele soiuri disponibile. Vei fi apoi propulsat în nava spațială cu toate echipamentele de care ai nevoie pentru un „manipulator de materiale”, permițându-ți să recoltezi materiile prime necesare supraviețuirii și dezvoltării tale, inclusiv alimente, minerale și combustibil pentru nava ta.

Ca Minecraft și Terraria, Starbound este ceea ce faci. Jocul oferă posibilități creative extinse, inclusiv să vă puteți crea baza de date pe orice planetă din universul (infinit), personalizarea navei dvs. și personalizarea echipamentului dvs. Jocul oferă mult conținut pe termen lung, cu multe niveluri de arme. și armuri, galaxii care sunt prioritare în funcție de puterea inamicului și o calitate superioară a materialelor.

Însă Starbound nu se limitează la un simplist hack 2’slash. Componenta de explorare este extrem de importantă, iar emoția pe care o simți când descoperi o nouă planetă este uimitoare. Fiecare planetă are propriul său climat individual, monștri diferiți și un teanc de NPC-uri care populează sate întregi, împrăștiate în univers ca niște moaște misterioase. Desigur, există, de asemenea, capacitatea de a face praf de pe instrumentele tale de excavare în orice moment pentru a săpa și recolta mineralele prețioase îngropate în adâncurile planetei.

Ca Terraria, dar mai bine?

Starbound poate avea multe asemănări cu Terraria, dar este incontestabil faptul că jocul de explorare spațială împinge mult dincolo de conceptul strămoșului său. Explorarea galaxiei adaugă o anumită dimensiune infinită, în timp ce calitatea luptelor și a fazelor platformei este inegalabilă. Monștrii sunt variați și necesită strategii diferite pentru confruntarea lor, în timp ce variabilitatea și severitatea climatică oferă o varietate reală diferitelor planete, cum ar fi deșerturile aride și lunile fără oxigen.

De asemenea, sistemul de elaborare este complet cuprinzător și adaugă constant conținut nou, deși este păcat că meniurile nu sunt întotdeauna complet funcționale când vine vorba de găsirea unui anumit obiect. Cu toate acestea, aspectul clădirii este foarte bine gândit și puteți construi cu ușurință orice obiect la care vă puteți gândi.

Retro și prietenos

Așa cum este acum norma pentru jocurile independente, cartela de apel a Starbound este grafica sa retro bazată pe pixeli mari. În ciuda rezoluției scăzute, personajele și mediile au un mare succes, în timp ce multe elemente decorative sunt concepute cu atenție pentru a da personalitate interioarelor. Și interioarele de mare succes au și ele - sunt desenate manual, ceea ce le conferă personalitate deosebită, dar o anumită repetitivitate care nu poate fi evitată. Acestea fiind spuse, este încă plăcut să întâlnim aceste sate locuite, precum cele pline de comercianți, personaje care au linii de dialog consistente. Spre deosebire de majoritatea jocurilor din gen, Starbound reușește să aibă o personalitate autentică care te face întotdeauna să te întorci pentru mai mult!

Rețineți că muzica jocului merge perfect cu fazele de explorare. Calmul acestor compoziții clasice amintește de stilul lui Jeremy Soule, un compozitor de succes care poate fi auzit în Oblivion și Skyrim, cu un stil care subliniază cu adevărat frumusețea și nostalgia.

O beta care nu face decât să-și respecte promisiunile

Este sigur că Starbound nu este încă terminat; jocul este încă în versiune beta și îi lipsește conținut esențial (în special agricultura), cu actualizări care uneori șterg personajele sau inventarele lor. Trebuie să decideți dacă vă place genul suficient pentru a ierta aceste câteva neajunsuri.

Ceea ce vă putem spune este că fanii vor considera că Starbound este cel mai bun joc de explorare de pe piață, în prezent. Este o versiune spațială super-îmbunătățită a Terraria, cu o personalitate unică și oportunități extraordinare pentru meșteșuguri și construcții. Cel mai important, oportunitatea de a îmbunătăți versiunea este enormă, așa că până la lansarea versiunii finale, Starbound ar trebui să ofere ceva cu adevărat special. Având în vedere acest lucru, nu există nicio urgență să instalați acest capitol al Starbound, dar vă putem asigura că, dacă faceți acest lucru, nu veți fi dezamăgiți!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: