Download Spore Creature Editor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Spore Creature Editor
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

După ce a stabilit un moment de cotitură în istoria jocurilor video cu The Sims, Maxis este din nou pentru a prezenta noul proiect al lui Will Wright: Spore.

Spor este în curs de dezvoltare de câțiva ani și se presupune că va lovi rafturi pe 7 septembrie.

Această așteptare fără sfârșit a creat un enorm hype în jurul lui Spore pe care, din fericire, îl putem calma un pic cu editorul Spore Creature.

În primul rând, rețineți că acesta nu este în niciun caz jocul complet; este doar partea editorului, unde creezi personaje care vor participa mai târziu la poveste.

Acestea fiind spuse și, în ciuda faptului că sunt doar un editor, acest demo este surprinzător de amuzant.

Spore Creature Editor vă permite să creați aproape orice ființă vie la care vă puteți gândi, indiferent de dimensiune, formă sau culoare.

Puteți personaliza fiecare detaliu: corp, brațe, picioare, ochi, coarne, orice! Desigur, această demo nu include toate elementele disponibile în jocul complet, dar totuși, veți primi ideea.

După crearea și colorarea creaturii tale, poți încerca în modul Test Drive: fă-o să meargă, vezi cum dansează la diferite stiluri de muzică, încearcă sentimente diferite pentru a vedea cum arată când este furios, fericit sau speriat.

Puteți genera chiar o versiune a creaturii dvs. de dimensiuni mici pentru a verifica cum vor arăta descendenții voștri.

Editorul Spore Creature vă permite să salvați toate creaturile pe care le creați și să le partajați și cu comunitatea utilizatorilor Spore din Sporepedia, deși va trebui să vă înregistrați gratuit pentru a utiliza această caracteristică.

Spore Creature Editor este tocmai asta: un editor care să vă creeze personajele în jocul Spore. Cu toate acestea este foarte distractiv pe care îl folosești și îți permite să descoperi potențialul acestui joc.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: