Download Spongebob's Day of Terror - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Spongebob's Day of Terror
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ziua Terorii a lui Spongebob va atinge un acord pozitiv cu orice fan al acestei francize populare de desene animate. Utilizatorul se poate bucura de interacțiuni extrem de detaliate în cadrul unui mediu de prima persoană, așa că așteaptă numeroase provocări interesante.

Premisă și parcelă de bază

Ziua Terorii a lui Spongebob plasează jucătorul într-o lume ciudată și misterioasă, denumită pur și simplu „Bottom Rock”. Scopul final este de a ajuta Spongebob să scape din acest domeniu, achiziționând un bilet de autobuz. Cu toate acestea, acest lucru este mai ușor spus decât să faci și evacuarea acestei lumi va necesita foarte multă pricepere. Spongebob are nevoie de bani pentru a cumpăra un bilet, așa că trebuie găsite articole specifice. Multe dintre acestea sunt ascunse și există momente în care jucătorii vor trebui să interacționeze cu alte personaje. Aceste obiecte pot fi vândute în numerar pe parcurs.

Rămas fidel lui Spongebob Lore

Deși Spongebob's Day of Terror nu este un joc oficial, designerii au rămas fideli personajului. Faptul că acest joc este susținut de Unreal Engine asigură o grafică fluidă și ceea ce poate fi numit doar un mediu extrem de imersiv.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: