Download Splitty - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Splitty
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Divizați fișierele mari în cele mai mici

Cu dimensiuni crescute în spațiul de stocare pe disc extern, împărțirea fișierelor este din ce în ce mai puțin necesară, dar este util dacă sunteți limitat în locul în care vă puteți salva fișierele.

Splitty este un divizor de fișiere extrem de optimizat, conceput pentru a împărți și diviza fișierele rapid, sigur și eficient. Programul produce rezultate foarte fiabile datorită algoritmului aa checkum care verifică lungimea și consistența fișierului split. Acest lucru previne problema împărțirii fișierelor și apoi realizând că acestea au fost corupte sau deteriorate în timpul procesului de divizare.

Interfața este foarte simplă și vă permite să trageți și să aruncați fișierele în ea de pe hard disk. Apoi, faceți pur și simplu clic pe „Split” și programul face restul. Ceea ce este cu adevărat util despre Splitty este însă că poate genera fișiere split auto-extragătoare, astfel încât, odată executate, să se împartă imediat în două. Puteți atașa, de asemenea, comentarii la fișierele despărțite, care este utilă dacă lucrați la un proiect multimedia care necesită divizare constantă sau divizare. În plus, funcționează prin rețele și acceptă divizarea de pe unități externe - foarte util pentru cei care lucrează cu fișiere multimedia mari care nu se vor stoca pe hard disk.

Dacă aveți lipsă de spațiu pe hard disk și doriți să vă asigurați că orice fișiere împărțite se realizează cu o precizie maximă, Splitty este o soluție ideală.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: