Download Spintires: MudRunner - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Spintires: MudRunner
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2017
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Spintires: Mudrunner este un joc de simulare de conducere a lumii deschise. Traversați terenul dificil cu o gamă de camioane și vehicule de teren pentru a atinge obiectivele singure sau cu alți jucători.

Rotiți roțile

Spintires: Mudrunner este o continuare a Spintires-ului original, oferind o serie întreagă de îmbunătățiri. După eșecul relativ și starea incompletă a originalului, această reînnoire arată care ar fi trebuit să fie seria. Jucătorii au sarcina de a-și croi propriul drum printr-un nivel dur și noroios, doar cu o hartă și busolă pentru ajutor. Distracția și provocarea principală a jocului provin din fizica impresionant de realistă a căilor în sine. Noroiul și apa se simt periculoase și potrivite, necesitând o conducere lentă și constantă și o planificare atentă pentru a finaliza misiunile. Spintires: Mudrunner poate fi jucat solo sau cu alți trei jucători într-un mod cooperatist. În timp ce elementele jocului de bază și ale casetei de nisip sunt incredibil de bine realizate, o lipsă generală de obiective și conținut devin evidente în timpul jocului ulterior. Nivelurile sunt doar pentru a oferi un motiv pentru a experimenta fizica, și după ce sarcinile de bază de preluare / abandon sunt terminate, jocul începe să devină învechit.

Sari inauntru

Spintires: Mudrunner este o experiență excelentă la volan. Nămolul nu a fost niciodată mai distractiv, dar un nivel dezamăgitor de misiuni reduce plăcerea.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: