Download Spider Solitaire Free - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Spider Solitaire Free
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Clasicul joc Spider Solitaire care mi-a pierdut atâtea ore din viață a fost absent în urma recentelor construcții Windows . Din fericire, Windows 10 App Store a venit în salvare, oferind numeroase aplicații pentru a umple golul și tocmai asta oferă Spider Solitaire Free.

Solitaire online

În primul rând, un mic mit plictisitor, Spider Solitaire Free nu este complet gratuit. Îl poți juca fără să plătești , dar există un upgrade de 2,49 USD Deluxe dacă nu vrei anunțuri. Nu este necesar, dar rezonabil dacă vă bucurați de versiunea gratuită și jucați mult.

Elementele de bază sunt aceleași cu cele clasice Windows. Obiectivul tău este (teoretic) simplu: serii complete de costume de cărți. După terminarea costumului, acesta este așezat bine în partea de jos a ecranului. În funcție de dificultatea pe care o alegeți, trebuie să vă ocupați de unul, două sau patru costume - și în ciuda cât de ușor sună, devine dificil repede .

Regulile Spider Solitaire Free vă încep să începeți cu zece stive de cărți. Patru dintre aceste stive au șase cărți cu partea de jos întoarsă cu fața în sus, în timp ce celelalte șase conțin cinci cu o față în sus. De asemenea, primești 50 de cărți pentru a fi distribuite în 10 (una pe fiecare stivă) ori de câte ori rămâi blocat.

Atingeți și trageți

Trebuie să comandați aceste cărți de la King la Ace. Este posibil să așezați o carte a oricărui costum deasupra altuia atâta timp cât este cu un număr mai mic (deci 8s pe 9s, 3s on 4s). Cu toate acestea, nu puteți muta grămezi de cărți cu costume mixte . Acest lucru poate face jocul complicat în timp ce jonglați diferite cărți, încercând să le comandați și să faceți spațiu.

În funcție de dispozitivul pe care îl jucați, puteți să faceți clic sau să atingeți și să glisați cărți în jurul mesei pentru a le plasa. Acest lucru funcționează bine, dar, din păcate, afișajul nu menține lucrurile la fel de simple. Cardurile prea mari fac în mod regulat greu de văzut cărțile în stivă, ceea ce face ca mișcările de planificare să fie o luptă inutilă.

Adăugați la aceasta mai multe reclame care sunt necesare și Spider Solitaire Free se simte de parcă încearcă să se saboteze.

Ar trebui să fie mai bine

Dacă aveți nevoie de un joc de Spider Solitaire, atunci Spider Solitaire Free ar trebui să umple golul. Dar este o versiune defectuoasă a marelui joc Solitaire și asta nu ar trebui să se întâmple în 2016.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: