Download Space Haste - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Space Haste
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 95 | Versiune: 2 Demo
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Space Haste este un joc de curse la prima persoană care are loc în secolul 23. Jucătorul își va ghida vehiculul prin nenumărate labirinturi și provocări, cele mai multe dintre acestea reprezentând medii urbane. Deși a fost lansat inițial încă din 2001, problema este că realismul tridimensional oferit este cu siguranță destul de impresionant. De asemenea, trebuie menționat că popularitatea acestei versiuni originale a ajutat la lansarea continuării sale ani mai târziu.

Caracteristici și strategie de bază

Principala intenție a Space Haste este de a provoca jucătorii într-o atmosferă de curse rapidă. Vizualizările oferite pentru prima persoană vor adăuga un simț real al realismului cu fiecare curbă și colț. Pe măsură ce nivelurile progresează, jucătorii vor avea capacitatea de a adăuga facilități suplimentare la navele lor, cum ar fi motoarele puternice și capacitățile de manipulare. Există o serie de stiluri din care puteți alege, deci personalizarea este întotdeauna o opțiune utilă.

O platformă inteligentă

O altă caracteristică interesantă a Space Haste este că (așa cum sugerează titlul), un număr mai mare de câștiguri va determina vehiculul să se miște mai repede. Acest lucru adaugă și mai multă emoție la fiecare nivel și, în mod natural, viteze mai mari echivalează cu provocări mai formidabile. Acest joc este potrivit pentru jucătorii de toate vârstele și este gratuit pentru a descărca.

Mai multe despre Space Haste

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: