Download Sound Lock - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Sound Lock
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Limitarea nivelului de sunet sonor

Sound Lock este o aplicație audio gratuită care limitează volumul sunetului care iese din computer. Când doriți să vizionați filme sau să ascultați muzică, dar nu doriți să vă reglați manual volumul în timpul scenelor puternice, acest software vă poate ajuta. Vă permite să limitați volumul redării dvs. detectând sunetul și scăzându-l la nivelul setat. Cu aceasta, puteți continua streamingul fără a vă sparge timpanele.

Cum să utilizați Sound Lock?

Sound Lock este un limitator eficient al nivelului de ieșire a sunetului pentru computere. Este o aplicație ușoară creată pentru a ajuta utilizatorii să limiteze nivelul sonor al tuturor fluxurilor audio pe care le redă pe calculatoarele lor. Utilizatorul va trebui să-și stabilească limita dorită trăgând indicatorul în glisorul încorporat . Nu vă faceți griji pentru a vă pierde în aplicație, deoarece vine cu o interfață destul de simplă . Puteți chiar fixa aplicația pe bara de activități.

În afară de setarea limitei sunetului, puteți, de asemenea, activa sau dezactiva setarea programului direct din bara de activități. Trebuie doar să faceți clic pe pictograma de blocare pentru a lansa aplicația. puteți, de asemenea, să selectați modul de filtrare - fie canal sau master - și să configurați parametrii pentru canalele și dispozitivele de ieșire. Aceasta se aplică căștilor, difuzoarelor sau oricărui dispozitiv implicit.

Cum funcționează Sound Lock?

Practic, Sound Lock păstrează o filă a volumului fluxului audio pentru a nu fi prea mare. Poate detecta automat volumul utilitarului pe care îl executați în computer și să-l ajusteze la setarea prestabilită. Rulează liniștit pe fundal până îl lansați pentru a regla setările.

Aplicația rămâne în vârful programelor, indiferent de câte ferestre deschideți. Își îndeplinește sarcinile rapid și fără erori . Mai mult, lasă amprente minime pe sistemul dvs., astfel încât nu afectează performanțele generale ale computerului.

Sound Lock este foarte ușor de utilizat, încât chiar și rookies pot stăpâni întregul proces fără a avea nevoie de o curbă înaltă de învățare. De asemenea, funcționează bine cu diverși playere media. Cu toate acestea, nu are alt scop, în afară de a vă asigura că volumul fluxului dvs. nu depășește nivelul prestabilit. Mai mult decât atât, spre deosebire de VolumeLock, aplicația nu vine cu protecție prin parolă , ceea ce înseamnă că oricine vă poate modifica nivelul sunetului predefinit. De asemenea, nu are o opțiune de volum de înregistrare audio.

bottomline

În concluzie, Sound Lock este o soluție simplă, dar eficientă atunci când căutați să păstrați un nivel de volum standard pentru tot fluxul de sunet. Este ușor de utilizat și foarte accesibil, deoarece poate fi lansat pe bara de activități. Mai mult, poate rula în fundal și rămâne în topul tuturor aplicațiilor pe care le-ați deschis. Este o utilitate bună să aveți dacă nu doriți să reglați manual volumele de fiecare dată.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: