Download Sonic 2 HD - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Sonic 2 HD
Categorie:
Jocuri Clasice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP | Versiune: Alpha 2.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sonic 2 HD este un remake al celui de-al doilea joc din seria Sonic oferit de fani pentru fani. Reînnoiește felul în care arată și se simte că se potrivește cu ceea ce jucătorii au ajuns să se aștepte fără a jertfi perspectiva de 2D lateral și orice altceva care a format jocul principal al lui Sonic 2.

Sonic vede un estetician

Cea mai mare schimbare între Sonic 2 și Sonic 2 HD este cea grafică. Arta sprite este actualizată în umbră și pregătită pentru o lume avansată atât de mult de la Sonic 2. În ciuda acestui fapt, flirul este în mare parte similar și dacă aștepți un joc 3D complet 3D aici, poți încerca Generations în schimb. Acest lucru a spus că jocul este mult mai frumos și aplică o parte din ceea ce am învățat cu toții despre designul artei unui joc care îl merită. Nu s-au făcut câteva modificări de joc: este vorba despre realizarea Sonic 2, deoarece titlul implică HD!

Toate clipește aceeași substanță

În general, Sonic 2 HD este același joc ca atunci când zeci de tineri și adolescenți l-au jucat pe console mai vechi. Se pare că mai bine rulează mai bine și lipsește câteva dintre gliturile minore pe care le-ar putea aminti. Dacă v-ați bucurat de Sonic 2 sau nu l-ați jucat niciodată, pentru a începe să meritați să oferiți Sonic 2 HD cel puțin o mică considerație.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: