Download Songr Portable - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Songr Portable
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

La revedere P2P! Descărcați muzică MP3 rapid de pe web

Songr este un program de căutare și descărcare de muzică și video de pe web. Nu există nicio căutare frenetică a P2P sau BitTorrent, ci în schimb, comoditatea căutării prin motoarele de căutare specializate. Cu Songr Portable, îl puteți face din mers.

Ce este Songr?

Cu Songr Portable, puteți căuta și descărca melodii în format MP3 (cu condiția să nu încalce legile privind drepturile de autor), folosind mai mult de zece motoare de căutare tematice simultan. Rezultatele sunt variate, iar descărcarea melodiilor este simplă și rapidă.

Songr Portable va transmite redarea melodiilor selectate sau opțiunea de a le descărca pe computer. Nu include o funcție de reluare pentru descărcări rupte sau întrerupte.

Simplu și intuitiv

Songr Portable are o interfață curată și simplă. Căutarea unei melodii folosind caseta de căutare la îndemână este completă fără creier.

Cel mai simplu mod de a descărca melodii în MP3

Cu Songr Portable, descărcarea melodiilor este gratuită, rapidă și nu există timpi de așteptare. În timpul testelor noastre, a funcționat perfect. Este destul de indispensabil pentru fiecare iubitor de muzică.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: