Download Solitaire for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Solitaire for Windows 10
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0.0.31
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Fie că luați o pauză de la serviciu sau vă relaxați acasă seara, solitaire este un joc distractiv și interesant. Solitaire pentru Windows 10 oferă o serie de opțiuni ușor de utilizat și este gratuit pentru a descărca.

O privire de ansamblu de bază

După cum ați bănuit deja, Solitaire pentru Windows 10 oferă o serie de jocuri diferite, precum și o selecție de cărți stimulatoare vizual. Unele variante includ Klondike, Spider, FreeCell și TriPeaks. Cu toate acestea, versiunea Windows 10 a fost actualizată cu piei suplimentare și o serie de efecte sonore distractive. Această colecție este absolut esențială pentru oricine este un fan al unui astfel de joc tradițional de cărți cu un jucător.

Funcții și funcții noi.

Nu numai că utilizatorii pot selecta nivelul de dificultate asociat cu Solitaire pentru Windows 10, dar toate punțile pot fi rezolvate. De asemenea, un calendar de evenimente este disponibil pe pagina principală. Aceasta oferă actualizări cu privire la competițiile care se află la orizont. Există cinci versiuni de solitaire disponibile, iar provocările zilnice permit jucătorilor să își plaseze numele pe un tablou de conducere dacă fac performanțe.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: