Download Solitaire 3 in 1 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Solitaire 3 in 1
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Solitaire 3 în 1 este un joc gratuit pentru PC bazat pe cărți pentru computere desktop și laptop, care include trei versiuni separate ale jocului, inclusiv Spider solitaire, Free Cell solitaire și clasicul Solitaire Klondike. Cu un design simplu și controale ușor de utilizat, Solitaire 3 în 1 este o modalitate excelentă de a ucide timpul sau de a vă distra pe computer fără a fi nevoie să spargeți un pachet de cărți. Cu timpi de transformare rapidă, jocurile sunt rapide și pot fi finalizate în doar câteva minute.

3 jocuri în 1

Solitaire a fost un joc standard pe PC-urile Windows de la introducerea lor, dar cu Solitaire 3 în 1, clasicul joc de cărți a fost dus la nivelul următor. Nu numai că fanii gameplay-ului îl pot utiliza în iterația sa tradițională, ci pot alege și alte două versiuni ale jocului: Spider solitaire și Free Cell solitaire. Ca și versiunea clasică Windows, gameplay-ul este simplu, iar controalele sunt ușor de învățat, ceea ce face ca jocurile să fie rapide și incitante.

Design tradițional

Pentru cei obișnuiți cu versiunea Windows a solitaire, vor fi plăcut surprinși să afle că Solitaire 3 în 1 are un design la fel de simplu și curat. Cu o senzație minimalistă, fiecare dintre cele trei jocuri au tăiat jocuri inutile în favoarea unui joc simplu, potrivit pentru toate vârstele.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: