Download SoftPerfect WiFi Guard - Descarca PC Telefon Android sau IOS

SoftPerfect WiFi Guard
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Vedeți cine ar putea să vă folosească rețeaua cu această aplicație WiFi

SoftPerfect WiFi Guard este un program de detectare a rețelelor care vă permite să vedeți ce dispozitive sunt conectate la WiFi. Este întotdeauna bine să fiți la curent cu oricine utilizează conexiunea dvs. de internet, până la urmă - indiferent dacă o împărtășiți sau nu - și acest program vă permite să știți doar asta, astfel încât să puteți lua măsurile necesare.

Un Digital Watchdog

În ciuda cât de sigură arată o rețea, este foarte ușor pentru majoritatea oamenilor să glosească configurații cu aspect complicat. Poate că nu vă dați seama, dar punctul dvs. de acces WiFi poate fi de fapt vulnerabil chiar acum. Există aplicații de acolo care testează securitatea rețelei, dar SoftPerfect WiFi Guard acționează mai mult ca un vigilent . Cu acest program, puteți verifica ce dispozitive sunt conectate la rețeaua dvs. Vor fi afișate mai întâi ca adresele lor IP și Mac și va trebui să le configurați numele mai târziu după ce ați dat seama cine le deține. Cu toate acestea, culorile lor vor indica dacă sunt binevenite sau nu. Verde înseamnă că sunt în siguranță - și va trebui să recunoști dispozitivele sigure, astfel încât WiFi Guard nu te va deranja în privința lor - în timp ce roșu înseamnă că intră. Chiar și cu un firewall încorporat, este ușor de conectat în rețele dacă știm cum și acest lucru te poate afecta în mai multe feluri - de la aparentul inofensiv alungării puterii conexiunii tale până la spionarea ilegală a informațiilor tale personale. De aceea, SoftPerfect WiFi Guard va face periodic o scanare pe computer și vă va avertiza cu privire la dispozitivele conectate necunoscute. Puteți programa asta singur și nu este necesar să verificați în mod constant aplicația. Acesta va reduce la minim tava de sistem și vă va oferi doar alerte pop-up .

Nu chiar un paznic

Cu toate acestea, în timp ce WiFi Guard vă stă cu siguranță, nu vă va salva de acei intruși neplăceri. Această aplicație nu este un program de securitate complet, așa că nu face lucruri precum blocarea utilizatorului neautorizat sau chiar interzicerea acestora. Aveți nevoie de programe reale de securitate grele sau chiar aplicații specializate în asta pentru a scăpa de fapt de conexiunile nesigure. Aceasta este o problemă atât de complicată dacă ai executat această aplicație și nu ai instrumentul potrivit pentru a termina lucrarea. Există, de asemenea, cazuri în care WiFi Guard nu afișează alte dispozitive decât dvs. și routerul dvs., care pot induce anxietate, deoarece nu puteți ști cu siguranță dacă sunteți de fapt singur. Este un pic de retragere, având în vedere că, deși este gratuit pentru Windows și Linux, trebuie să plătiți pentru versiunea Mac. Când o priviți, această aplicație este mult prea de bază în funcția sa, iar alte programe pot părea alternative mai bune.

Doar jumătate de protecție

Dacă veți utiliza SoftPerfect WiFi Guard, vă recomandăm să aveți alte instrumente de securitate instalate pe dispozitiv. În cazul în care rețeaua dvs. este vulnerabilă, puteți vedea cu ușurință dacă există oaspeți nedoriti care se plimbă pe dvs., iar cu un alt program, îi puteți scoate. Cu toate acestea, WiFi Guard este încă o aplicație drăguță pentru când doriți să monitorizați acele dispozitive sigure din rețeaua dvs.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: