Download Snosh - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Snosh
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Convertiți fișiere media pentru web cu Snosh

Snosh este un convertor pentru fișiere video, audio și imagine. Programul vă permite să convertiți aceste fișiere în fișiere Flash SWF și FLV, HTML, executabile pentru proiectoare Windows, MP3 și WAV. Oferă utilizatorilor un instrument simplu pentru a converti fișierele în câteva clicuri, utilizând controale ale playerului familiar, astfel încât să le puteți reda pe web.

Conversia video, audio și imagini cu ușurință

Există o mulțime de funcționalități cu Snosh, care este disponibil gratuit pe o perioadă de încercare de 30 de zile. Puteți alege dimensiunea și calitatea de compresie a fișierului, precum și să manipulați ora de început și de sfârșit și imaginile decupate. De asemenea, puteți personaliza ratele de cadru și de biți. Software-ul are setări audio și control player, precum și posibilitatea de a crea evenimente SWF. Puteți converti fișiere media pe rând sau pe un lot. Sunt acceptate o gamă largă de formate, inclusiv fișiere video QuickTime, MPEG, MWV, AVI, 3GP, MKV, OGG și HD. Sunt acceptate și fișiere cu imagini fixe, fișiere Flash și HTML. Există, de asemenea, posibilitatea de a adăuga culori de fundal și suprapuneri, cum ar fi logo-urile și filigranele în fișiere.

Un instrument fără probleme pentru conversia fișierelor pentru publicarea web

Snosh oferă un instrument fiabil și ușor de utilizat pentru a transforma videoclipuri, audio și imagini în fișiere care pot fi ușor utilizate și partajate online. Cu posibilitatea de a ajusta și edita fișierele înainte de a le converti, software-ul intuitiv este un instrument util.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: