Download Snooper - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Snooper
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O mică aplicație de înregistrare audio mică

Snooper este un instrument de bază de înregistrare audio care vă permite să captați sunete pentru o varietate de scopuri diferite.

Dacă ați avut vreodată nevoie de o modalitate de a înregistra audio, veți ști că este esențial să găsiți o aplicație de înregistrare a sunetului solidă pentru a finaliza treaba. Snooper este un înregistrator audio care poate fi utilizat pentru o mulțime de tipuri diferite de înregistrări.

Snooper este destul de ușor de utilizat . Imediat ce sunetul este detectat de la intrarea microfonului, înregistrarea va începe automat. În aceeași ordine de idei, înregistrarea se oprește atunci când sunetul cad în tăcere. Puteți configura această caracteristică aproape oricum doriți, ceea ce este convenabil. Snooper poate, de asemenea, să anuleze zgomotul străin în cadrul unei înregistrări, în conformitate cu un profil de zgomot înregistrat în prealabil și să cripteze fișierele sonore în scopuri de confidențialitate.

Pe lângă o interfață ușor de navigat, Snooper oferă câteva opțiuni frumoase, sesiune de post-înregistrare. După ce ați finalizat o înregistrare, de exemplu, o puteți trimite automat prin e-mail. Există, de asemenea , disponibilă o funcție vocală integrată . Cel mai bun lucru este că Snooper folosește un format audio compact MP3, astfel încât fiecare fișier creat de dvs. nu ocupă prea mult spațiu pe computer.

Snooper este o aplicație mai veche, astfel încât utilizatorii care apreciază o interfață elegantă vor fi dezamăgiți de aspectul datat de această aplicație.

Snooper ar putea să nu privească prea mult, dar este totuși un înregistrator audio multifuncțional solid.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: