Download Snippage - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Snippage
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați widget-uri desktop cu conținutul oricărui site web

Poate te-ai gândit la crearea propriului widget pentru Windows, dar sunt sigur că nu ai crezut niciodată că ar fi la fel de ușor ca crearea lor cu Snippage.

Snippage este o aplicație simplă bazată pe AIR, care vă permite să creați widget-uri personalizate pentru desktop doar selectând o anumită zonă de pe orice site web. Puteți apoi să-l utilizați pentru a urmări cele mai recente titluri de pe site-ul dvs. de știri preferat sau pentru a căuta orice pagină web chiar de pe desktop.

Folosirea Snippage nu ar putea fi mai ușoară. Lansați programul și introduceți adresa URL a site-ului web pentru care doriți să creați widgetul în câmpul corespunzător. Apoi selectați zona pe care doriți să o utilizați ca widget și voilà! Zona selectată va fi salvată imediat ca widget desktop. Întreaga procedură este ușoară, deși uneori se simte un pic stângace - și ai nevoie de o mână bună și constantă pentru a selecta zona corect.

Snippage funcționează cu orice site web și vă permite să alegeți între actualizarea automată a widgetului sau utilizarea unei copii statice, precum și între deschiderea linkurilor din browserul dvs. web sau din interiorul widget-ului.

Snippage vă permite să creați widget-uri de pe orice site web, inclusiv fluxuri RSS, motoare de căutare sau orice altceva vă puteți gândi.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: