Download Sniper Fury - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Sniper Fury
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dacă sunteți în căutarea unui trăgător în prima persoană cu toată gama și puterea de foc a unei puști cu putere mare, nu căutați mai departe de Sniper Fury. Acest joc gratuit pentru Windows 10 și Mobile vă va ajuta să pregătiți o echipă și să vă alăturați luptei împotriva terorii în misiuni rapide și variate sau moduri PvP care mușcă unghiile. Jocurile de pe Windows Mobile nu au arătat niciodată așa de bine!

Deveniți un lunetist contra terorist

Sniper Fury vă permite să creați o echipă și să vă alăturați luptei împotriva terorii globale ca lunetist de elită . După cum v-ați putea aștepta, de la misiune la misiune există o mulțime de oportunități pentru a câștiga recompense, a moderniza echipamentul și a vă perfecționa abilitățile. Cu mult mai mult decât împușcătorul, trebuie să vă poziționați în mod strategic, să vă apropiați de obiective și să atingeți obiectivele, în timp ce cronometrul contează. Deoarece acest joc este liber să se joace , există micro-tranzacții care vă permit să faceți upgrade și să progresați mai repede prin joc. La fel de bine, modul PvP, supranumit modul „Baza mea”, te-a pus pe un alt jucător să-și asalte baza și să le fure resursele. Armele diferite au funcții și abilități diferite, precum și controale ușor diferite, ceea ce face ca fiecare să se simtă unic. Indiferent dacă alegeți o armă cu infraroșu pentru a tăia vreme rea sau altfel folosiți radar pentru a vă găsi mai bine țintele, vă aflați în controlul alegerii celui mai bun instrument pentru acest loc de muncă. Joacă prin peste 130 de misiuni cu un singur jucător pentru a-ți perfecționa abilitățile înainte de a lua lupta pe scena globală cu jocul PvP de bază. Salvați lumea de terorism, un glonț plasat în mod expert la un moment dat .

Vizualizări grozave care te vor face să te simți parte a acțiunii

Unul dintre cele mai uimitoare lucruri despre Sniper Fury sunt imaginile. Indiferent dacă joci pe un computer Windows 10 sau pe un dispozitiv mobil Windows 10, grafica este uimitoare și ceea ce te-ai putea aștepta de la un titlu AAA. Controalele sunt simple și utilizează mai multe butoane pentru controlul poziției și al controlului la foc, precum și alte echipamente, iar alunecarea degetelor pentru poziționarea lunetistului în locația ideală pentru a executa orice amenințări la adresa păcii mondiale. Diversitatea misiunilor te va vedea luptând prin furtuni de zăpadă, insule tropicale și deserturi sumbre. Diversitatea țintelor include aeronave, soldați și vehicule blindate, toate care explodează foarte bine cu o lovitură bine plasată. Timpul de glonț permite jucătorului să savureze orice omor de experți în mișcare lentă. Totul despre acest joc arată și joacă fantastic.

Sniper Fury este un simulator de lunetist executat în mod special, executat în mod special pentru Windows 10 mobil și PC. Cu varietatea de echipamente, varietate de inamici și varietatea de misiuni, nu te vei obosi curând să te joci. După finalizarea misiunilor de un singur jucător, treceți în modul PvP de bază pentru a vă pune la dispoziție jucătorii reali pe internet. Descărcați gratuit din magazinul de aplicații Microsoft azi și alăturați-vă luptei împotriva terorii !

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: