Download Sniper Elite 3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Sniper Elite 3
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sniper Elite III este un al treilea om care trăiește ca lunetist în timpul celui de-al doilea război mondial Dacă misiunile se desfășoară în Africa de Nord, veți avea ocazia să efectuați numeroși soldați germani într-un joc distractiv, dar care nu are o mulțime de varietăți.

Războiul pe bunul gust este declarat

Sniper Elite III este un joc de acțiune care se concentrează pe manie și infiltrare. Întrucât alte episoade din serie au fost rareori apreciate pentru calitatea lor, dezvoltatorul a decis să reintre în joc cu o versiune recent redesenată. Principala diferență față de jocurile anterioare este că nivelurile au fost extinse și acum sunt mai puțin înghesuite .

În general, vi se vor oferi mai multe modalități de a termina misiunile, adăugând un element semnificativ de flexibilitate. Cu toate acestea, nu vă așteptați la un miracol: Sniper Elite III este încă destul de limitat, cu niveluri mult mai mici decât jocul mediu de acțiune și pereți invizibili care strică experiența.

În ceea ce privește direcția jocului, trebuie să recunosc că dezvoltatorii nu și-au ridicat exact creierul. Există destul de multe decupaje împrăștiate printre misiuni, cu toate acestea sunt în mare parte neinteresante și slab făcute. Totul pare minimalist în Sniper Elite, iar efectele speciale nu fac lucrurile altfel. De fiecare dată când trageți un adversar, urmați traiectoria glonțului în mișcare lentă și   sunt tratate cu o explozie de sânge și intestine la impact.

O simulare de lunetist sau un joc de fotografiere a porumbeilor?

Cu Sniper Elite III, nu trebuie să vă așteptați la o simulare provocatoare! În ciuda balisticii bine gândite (necesitând să calculați distanța de fotografiere și viteza vântului pentru a atinge ținta ), jocul este mult prea scurt pentru a fi credibil. Posibilitatea de a trage conserve sau rezervorul de combustibil al unui vehicul care creează explozii în stilul Michal Bay este cu siguranță distractiv, dar strică realismul deja uluitor al jocului.

În ceea ce privește aspectul de infiltrare, care este menit să varieze dinamica misiunii, este pur și simplu îngrădit de neatenția AI . În timp ce inițial sistemul a fost bine gândit (necesitând să țineți cont de percepția sonoră a gărzilor, precum și de zgomotul ambiental), inamicii sunt prea letargici pentru a fi amenințători.

Sunt mult prea ușor de evitat și veți descoperi în curând cum să scăpați de paznici, astfel încât să puteți progresa prin niveluri fără prea multe griji. Este păcat, pentru că, deși aveți opțiuni detaliate pentru ajustarea nivelului de dificultate și realism, nivelul general de dificultate al jocului este mult prea scăzut.

Media tehnic

Sniper Elite III nu este urât, dar nici aspectul fizic nu este prea simplu. Texturile și efectele sunt decente, dar, din păcate, nu putem spune același lucru pentru animațiile sărace . Personajele sunt animate cu rigiditatea tipică a unei fundații înfundate, iar mișcările lor sunt dureroase de privit. Acesta este un aspect pe care aș dori să-l văd îmbunătățit, deoarece animațiile adecvate sunt importante pentru simularea senzației de filmare.

Un joc distractiv care își arată limitele

Dacă sunteți un fan zgomotos al luptei de luptă, atunci Sniper Elite III este jocul pentru dvs.! Cu toate acestea, cu toate că nu sunteți prea pictos când vine vorba de realism, jocul este încă foarte arcade ca în multe aspecte. Dacă luăm în considerare animațiile slabe și slaba inteligență artificială, Sniper Elite III este un joc care are prea multe defecte pentru a fi într-adevăr atrăgător pe termen lung. Cu toate acestea, rămâne totuși distractiv pentru fanii genului care au terminat deja celelalte episoade ale seriei.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: