Download Snes9x - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Snes9x
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis (GPL) | Platforma: Windows 8 | Versiune: 1.56.2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Nu am fost niciodată fan SNES, dar am o mulțime de prieteni care au rămas în legătură cu perioada în care consola s-a agitat cu adevărat și au rămas lipiți de ea ore întregi.

Evident, toate s-au încheiat - nu pentru că au crescut, ci pentru că Playstations și XBoxes au venit. Acum, însă, puteți re-trăi acele zile halcyon cu Mario și prietenii săi prin intermediul acestui emulator care reproduce consola în toată gloria. De la Mario la Zelda, poți juca totul cu Snes9x. Emulatorul acceptă decomprimarea fișierelor ZIP, astfel încât dacă fișierele dvs. ROM sunt închise, nu este nicio problemă. Ca să joci pe un Snes original, poți salva jocuri pentru a le reporni ulterior, personaliza controalele jocului și cel mai bine, chiar conecta-te cu alți utilizatori de pe internet pentru unele acțiuni Snes cu adevărat originale. Probabil, piesa de rezistență este însă faptul că acest emulator poate îmbunătăți efectiv grafica prin filtrul de ecran "Super Eagle". Practic, acesta ia toate acele imagini clasice blocante, le compune și le netezește pentru a oferi jocurilor tale un aspect și un aspect mai modern. Acest lucru arată deosebit de bine cu Super Mario World și dacă aveți un card 3D, puteți chiar să oferiți personajelor o adâncime și o definiție sporită, fără a pierde farmecul original.

Pentru dependenții de Snes, acest emulator este esențial pentru retrăirea acelor zile de glorie ale lui Mario și Zelda, fără ca mama să-i spună că joacă prea mult timp.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: