Download Smooth Ubuntu Human Theme - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Smooth Ubuntu Human Theme
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Obțineți aspectul Ubuntu în Windows

Ubuntu este de departe cea mai populară distribuție Linux în aceste zile, datorită design-ului ochilor-bomboanelor și a mediului ușor de utilizat, care a stabilit acest sistem de operare departe de imaginea de tip consolă, doar de hacker pe care o aveam cu toții de Linux cu ceva timp în urmă.

Dar dacă nu îndrăzniți să sari în partea pinguinului, nu vă faceți griji: vă puteți bucura în continuare de aspectul și senzația Ubuntu cu această temă vizuală Windows.

Smooth Ubuntu Human include aproape orice aveți nevoie pentru ca computerul dvs. Windows să arate ca sistemul de operare Ubuntu. Pe lângă elementele grafice, cum ar fi imagini de fundal, fonturi, cursoare și pictograme, aveți și un patcher DLL special care vă permite să utilizați tema chiar dacă nu este o temă vizuală oficială pentru Windows.

Rezultatul este destul de impresionant și arată foarte drăguț, deși mi-a fost dor să am ceva mai mult la alegere în imagini de fundal și culori tematice. De asemenea, trebuie să spun că această temă nu este la fel de ușor de instalat ca alte teme pe care le-am încercat.

De exemplu, dacă doriți să instalați pictograme, va trebui să descărcați și să instalați o aplicație terță parte.

Cu Smooth Ubuntu Human puteți obține aspectul și aspectul Ubuntu pe computerul Windows, deși va trebui să parcurgeți mai mulți pași pentru a obține pachetul complet.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: