Download Smart Defrag 2.3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Smart Defrag 2.3
Categorie:
Programe Hard Disk
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
E greu sa mentii în cele mai bune conditii un sistem de operare Windows fara a întrebuinta în acest scop utilitare de optimizare, curatare, organizare si reparare a problemelor. Am întâlnit multe persoane care cred despre calculator ca e un bun similar masinii de spalat, televizorului sau aparatului radio însa ori de câte ori am ocazia, încerc sa le explic contrariul si sa le dovedesc de ce lucrurile nu sunt chiar asa de simple precum par a fi în costisitoarele reclame de promovare pe care le vedem pe la TV ori pe sit-urile de specialitate.

Smart Defrag, ca despre el vroiam sa va vorbesc, însa m-am luat cu vorba, este un utilitar gratuit de defragmentare si optimizare a Hard Disk-ului ce ne permite automatizarea procesului astfel încât, la un anumit interval de timp, acesta sa fie realizat fara ca noi sa fim nevoiti sa intervenim în vre-un fel.

Unele persoane spun ca hardurile SSD nu trebuiesc defragmentare si totusi realizatorul acestui utilitar, se lauda cu îmbunatatirea suportului oferit acestui tip de discuri rigide a caror pret, cel putin de moment, le fac inaccesibile celor mai multi utilizatori. Pe lânga asta, Smart Defrag ne este prezentat precum o solutie eficienta si rapida a caror principale virtuti sunt functiile avansate de analiza, optimizare si defragmentare a unitatilor de stocare.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: