Download SlideDog - Descarca PC Telefon Android sau IOS

SlideDog
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați prezentări impresionante cu ușurință


SlideDog este un instrument puternic conceput pentru manipularea multimedia care vă permite să creați prezentări impresionante folosind diferite fișiere și tipuri media. De exemplu, puteți amesteca fișiere PowerPoint, documente PDF, fragmente de site, imagini și filme împreună, fără să vă faceți griji cu privire la conflictele sau problemele de format. SlideDog funcționează cu un afișaj dual, care are un ecran de prezentator separat cu lista de redare, cronometrul și notele în timp ce publicul vă vede doar diapozitivele.

Prezentare playlist și suport Dual Monitor


SlideDog creează prezentări impresionante de la zero. Totul este drag and drop similar cu PowerPoint, dar cu o interfață subțire, dacă este oarecum de bază. Avantajul SlideDog este că vă permite să combinați prezentări PowerPoint, fișiere PDF, prezentări Prezi, clipuri de filme și pagini web simultan. Există câteva caracteristici drăguțe. Listele de redare de prezentare sunt una dintre cele mai utile caracteristici ale SlideDog, deoarece vă permit să configurați o secvență de prezentări care să fie difuzate dintr-o dată - excelent dacă vă aliniați o după-amiază de prezentări diferite într-o întâlnire a companiei, de exemplu. SlideDog acceptă, de asemenea, Ecrane duale - puteți gestiona și direcționa elemente ale unei prezentări pe laptopul dvs. în timp ce tot publicul vede că sunt prezentările propriu-zise.

Prezentări imaginative ușor de creat


SlideDog ocupă un spațiu undeva între PowerPoint și KeyNote pentru Mac. Are o interfață prietenoasă în stil KeyNote, dar va fi, de asemenea, familiar cu oricine este folosit PowerPoint, dar cu o interfață mai simplificată. Totul se bazează pe drag-and-drop, iar capacitatea de a organiza playlist-uri îi conferă ceva în plus. Posibilitatea de a importa PDF-uri și de a le transforma instantaneu în diapozitive este de asemenea utilă. Cu toate acestea, SlideDog nu este aproape nicăieri la fel de completă ca instrumente precum PowerPoint și KeyNote, dar având în vedere că este gratuit pentru uz personal, este extrem de bun.

O alternativă simplă la PowerPoint


Dacă doriți o alternativă gratuită la PowerPoint pe Windows, atunci SlideDog merită încercat.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: