Download Sleeping Dogs Definitive Edition - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Sleeping Dogs Definitive Edition
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sleeping Dogs: Definitive Edition este ediția remasterizată pentru PC a Sleeping Dogs, unul dintre cele mai noi jocuri de tip sandbox care au ieșit la iveală pentru PS3 și 360.

Dogeping Sleeping: Definitive Edition include aceeași aventură ca și titlul inițial, dar cu o grafică îmbunătățită, un gameplay retușat și integrarea tuturor extensiilor (Coșmar în North Point, Zodiac Tournament, Year of the Snake ...)

SD: Definitive Edition este o alternativă bună dacă căutați cu nerăbdare să dormiți câinii 2 sau iminenta spinoff online, Triad Wars.

Fii vedeta propriului tău film de acțiune chinezesc

Dog Sleeping: Definitive Edition este o aventură de acțiune într-o lume deschisă , în stilul GTA 5 și companie. Are loc în actualul Hong Kong. Vei controla Wei Shen, un polițist care se infiltrează ca agent dublu într-o triadă (mafia chineză).

Conținutul este același ca în câinii adormiți. Va trebui să finalizați misiuni care vor solicita un bun management al principalelor abilități ale Wei: parkour, luptă, împușcare și conducere. În acest sens, Sleeping Dogs împrumută cele mai bune din fiecare casă: Grand Theft Auto, Batman Arkham City și chiar un pic din Assasin’s Creed Unity. Și să nu uităm că ai o lume deschisă plină de misiuni secundare și alte activități.

În acest fel, s-ar putea să crezi că Sleeping Dogs este o clonă a multor jocuri. Acest titlu reușește să se distanțeze de sursele sale, deoarece te face să te simți ca protagonistul unui film de acțiune din Hong Kong. Setarea, toate opțiunile pe care trebuie să fii brutal în timpul luptelor de la mână la mână, fotografierea pe alei ... În plus, Sleep Dogs nu are o mie de misiuni secundare, dar cele pe care le are sunt deosebite din punct de vedere al calității. și varietate .

Dacă conținutul de bază este același în ambele versiuni, de ce ar trebui să fiți interesat să descărcați Definitive Edition?

Este într-adevăr ediția definitivă?

Îmbunătățirea grafică este marea stea a Sleeping Dogs: Definitive Edition. Noua iluminare, modelele de personaje și texturile actualizate, elementele noi, cum ar fi fumul, reflectiile ... traficul mai intens, varietatea pietonilor care se plimbă prin Hong Kong ... setul complet de îmbunătățiri face ca orașul să fie mai organic.

Controalele au fost ușor retușate, atât pentru configurația mouse-ului + tastatură, cât și pentru controlul jocului . Sunt schimbări foarte mici, dar, întrucât indică comenzi tradiționale, sunt mai ușor de învățat și de stăpânit decât erau înainte. În plus, interfața s-a îmbunătățit: acum este mai puțin intruzivă și are un design mai bun.

DLC-urile au fost integrate în mod coerent în conținut. De exemplu: nu te aștepta să obții cele mai bune arme doar la câteva ore după ce începi să joci. În cele din urmă, unele misiuni sau activități au fost retușate pentru a profita la maximum de aspectele lor puternice și a lăsa în urmă aspectele slabe.

Un rival demn de saga GTA 5

Câini adormiți: Ediția Definitivă este, așadar, gheața pe un tort care era deja delicios. Grafica îmbunătățită îmbunătățește senzația că ești eroul unui film de luptă chinezesc , în timp ce ușoare îmbunătățiri aici și acolo accelerează ritmul jocului. Dacă ați respins versiunea originală crezând că este o clonă GTA 5, a doua șansă este acum aici.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: