Download Skype WiFi for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Skype WiFi for Windows 10
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Folosiți-vă creditul Skype pentru a vă conecta la hotspot-urile WiFi!

Skype WiFi pentru Windows 10 vă permite să vă conectați la hotspot-uri publice fără fir utilizând creditul Skype. Ideal pentru cei care călătoresc cu un notebook sau o tabletă Windows 8.

Peste un milion de hotspot-uri compatibile

Când călătoriți prin hoteluri, aeroporturi, parcuri publice sau locuri similare, există adesea hotspoturi WiFi disponibile, dar de obicei trebuie să plătească o taxă.

Pentru a putea utiliza aceste conexiuni WiFi, trebuie să vă înregistrați în ceea ce privește un proces relativ complicat, să furnizați detaliile cardului dvs. și să cheltuiți de obicei sume substanțiale de bani pentru un timp de conectare foarte limitat. Cu Skype WiFi pentru Windows 10 , totul se schimbă.
n

Skype WiFi pentru Windows 10 este compatibil cu peste un milion de puncte WiFi publice publice din întreaga lume, permițându-vă să plătiți pentru o conexiune WiFi utilizând creditul Skype.

Procesul este simplu: conectați-vă la Skype WiFi cu detaliile dvs. și alegeți hotspot-ul wireless la care doriți să vă conectați. Majoritatea rețelelor cunoscute acceptă Skype WiFi pentru Windows 10 .

Costul pe minut de conectare variază în funcție de furnizor și este întotdeauna vizibil lângă numele de hotspot. Plătești pentru minutele pe care le folosești , nu pentru un interval de timp, iar costul este dedus din creditul Skype.

La câteva clicuri de la o conexiune

Programul este foarte intuitiv. În ecranul de bun venit, faceți clic pe „începeți” și vă autentificați folosind datele de acreditare Skype. Dacă este disponibil, alegeți unul dintre hotspot-urile acceptate și faceți clic pe butonul „conectați” (trebuie să acceptați condițiile de utilizare) pentru a începe navigarea pe web. Este chiar atât de simplu!

Calitatea hotspoturilor Wi-Fi variază

Skype WiFi pentru Windows 10 este simplu și face ceea ce promite, permițând conexiuni rapide cu hotspot-uri compatibile. Totuși, ceea ce nu depinde de software, este calitatea conexiunii, care depinde de tipul de hotspot utilizat.

Concluzie

Skype WiFi pentru Windows 10 este util pentru cei care necesită frecvent o conexiune WiFi în timpul deplasării. Simplifică foarte mult accesul la hotspot-urile WiFi, acceptă multe rețele diferite și, din această cauză, oferă și prețuri competitive .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: