Download Skiregion Simulator 2012 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Skiregion Simulator 2012
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

În Ski Region Simulator, iei rolul de manager de stațiune hands-on, ceea ce face ca pârtiile și hotelurile tale să fie locuri fericite pentru turiști.

Dacă ați jucat vreodată Farming Simulator, veți ști la ce să vă așteptați de la Ski Region Simulator. Pe parcursul zilei vi se va oferi o varietate de sarcini pentru a menține lucrurile să funcționeze bine. Aceasta ar putea fi salvarea schiorilor răniți, curățarea drumurilor acoperite de zăpadă sau plasarea mașinilor de zăpadă pe pârtii.

Zona de munte din regiunea de schi Simulator este impresionant de mare, dar grafica este slabă, mai ales aproape. În stațiune sunt multe de făcut, dar nimic nu este interesant. Acesta este un simulator în cel mai uscat sens, nu este potrivit pentru jucătorii care caută emoții !.

Ski Region Simulator este lent și metodic, dar dacă asta vă place, jocul oferă ore de activități. Pacat ca nu exista mai multa distractie sau viata aici; nu se simte niciodată foarte inspirat.

Chiar nu există multe opțiuni pentru simulatoarele de gestionare a stațiunilor de schi - aceasta este singura pe care am văzut-o, deci este rușine că nu este mai bine.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: