Download SiteShoter - Descarca PC Telefon Android sau IOS

SiteShoter
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Salvați pagini web complete ca fișiere imagine

Dacă vreodată trebuie să faceți o captură de ecran a unui întreg site web, vă veți confrunta cu o problemă comună: cum capturați pagina web completă, de sus în jos?

Răspunsul este SiteShoter, un instrument foarte simplu conceput special pentru a captura site-uri web. Este o aplicație autonomă - nu un plug-in pentru browserul web - care poate lua capturi de ecran de la o anumită pagină web doar introducând URL-ul acesteia în interfața SiteShoter.

Programul surprinde zona vizibilă în orice rezoluție setată, dar cea mai interesantă caracteristică a acestuia este de departe capacitatea de a captura întregul site web, de sus în jos, derulând în jos pagina în sine, producând o imagine în JPG, BMP, GIF , TIFF sau PNG.

SiteShoter include, de asemenea, câteva instrumente de bază de configurare cu ajutorul cărora puteți seta calitatea și dimensiunea imaginii și, de asemenea, optați pentru a dezactiva anumite elemente web, cum ar fi Javascript sau Flash.

Captarea site-urilor web complete nu mai este o durere datorită SiteShoter, un instrument simplu care poate apuca întreaga pagină web de sus în jos.

Soluție corectată: SiteShoter nu a reușit să salveze fișierul cu o variabilă% url% dacă URL-ul site-ului Web a specificat un număr de port (De exemplu: http://mywebsite.com:8080)

Schimbări

Soluție corectată: SiteShoter nu a reușit să salveze fișierul cu o variabilă% url% dacă URL-ul site-ului Web a specificat un număr de port (De exemplu: http://mywebsite.com:8080)

SiteShoter acceptă următoarele formate

JPG, PNG, TIFF, BMP și GIF

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: