Download SimCity: Cities of Tomorrow - Descarca PC Telefon Android sau IOS

SimCity: Cities of Tomorrow
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

SimCity: Cities of Tomorrow este o nouă tranzacție din seria de jocuri SimCity extrem de populară. De data aceasta, jocul are loc într-un oraș futurist și oferă jucătorilor o colecție mare de clădiri noi și alte elemente sigure.

Rapid înainte în viitor

Pentru cei care au mai jucat unul dintre jocurile SimCity înainte, trecerea la acțiunea SimCity: Cities of Tomorrow este sigur că va fi foarte ușoară. jucătorii sunt însărcinați să selecteze și să își dezvolte avatarul într-o serie de moduri diferite, cum ar fi să-i ajute să creeze casa perfectă, să găsească un loc de muncă și să interacționeze cu alți avatari pentru a-și construi o familie și o prietenie fermă. Jocul se mândrește, de asemenea, cu o mulțime de opțiuni de agrement pentru ca avatarii să se bucure atunci când nu sunt ocupați la locul de muncă, cum ar fi un club de noapte rece.

Descoperirea unei lumi noi

Oricine este fan al francizei SimCity și caută o nouă experiență de joc ar trebui să se asigure că aruncă o privire asupra SimCity: Cities of Tomorrow. Deși această tranșă nu oferă prea multă inovație în ceea ce privește jocul, lumea este atât de detaliată și vibrantă, încât este sigur să captiveze fanii genului.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: