Download Sherlock Holmes and the Hound of the Baskervilles - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Sherlock Holmes and the Hound of the Baskervilles
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sherlock Holmes and Hound of the Baskervilles este un alt dintre celebrele aventuri din punct de vedere și clic pe Bigfishgames.

Dacă sunteți familiarizați cu tipul de joc, Sherlock Holmes și Hound of the Baskervilles vor fi foarte ușor să vă atrageți. Scopul este de a vă deplasa în jurul jocului făcând clic pe obiecte și zone pentru indicii, obiecte utile și informații. Va trebui să folosiți aceste articole pentru a progresa mai departe în joc și, cu speranță, să descoperiți cum vânătorul experimentat Sir Baskerville a fost ucis de un simplu câine.

Ca oricând, Sherlock Holmes and Hound of Baskervilles este foarte șlefuit. Există două niveluri dificil, iar în cel mai greu, puzzle-urile sunt vizibil dificile. Muzica este atmosferică, grafica este detaliată și bogată, iar povestea este suficientă pentru a fi fericit chiar și cel mai solicitant jucător.

Singura problemă cu Sherlock Holmes și Hound of Baskervilles, de fapt, este tipul de joc. În comparație cu alte jocuri moderne pentru PC, este foarte lent și relaxat și contrastează brusc cu opțiuni precum Darkness II și Mass Effect 2, pentru a numi câteva! Pentru mulți, un joc relaxat este ceea ce își doresc, făcând din Sherlock Holmes și Hound of the Baskervilles o alegere grozavă, atmosferică. Dacă ești un adrenalin junkie, totuși, uită-te în altă parte!

Pentru o aventură punctuală și un clic, Sherlock Holmes and Hound of Baskervilles este o opțiune excelentă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: