Download Shazam - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Shazam
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un identificator de muzică pentru Windows 8

Shazam este o aplicație mobilă binecunoscută care vă permite să descoperiți ce melodie se joacă ținând telefonul sus în timp ce o melodie este redată. Acum este disponibil pentru utilizatorii de Windows 8.

În timp ce versiunea mobilă a lui Shazam este folosită în principal pentru a identifica melodii specifice când sunteți în mișcare, Shazam pentru Windows 8 este mai bine utilizat ca mijloc de a obține și mai multe informații despre muzică. Puteți cumpăra piese , precum și viziona videoclipuri muzicale și concerte de pe YouTube. Utilizatorii pot învăța versuri sau pot citi recenzii de album și biografii ale artistului cu ușurință și pe Shazem.

Și Shazam există un element social . Puteți partaja mesajele dvs. muzicale pe Windows Live, Facebook, Twitter și alte rețele de socializare.

Shazam pentru Windows 8 este de asemenea frumos conceput pentru a folosi ecranul tactil. Puteți face clic pe un buton pentru a identifica melodiile chiar din interfață, ceea ce este convenabil. Cu toate acestea, nu va primi întotdeauna un meci pentru cântece și artiști mai puțin cunoscuți.

Pentru informații despre melodii principale, Shazam este o aplicație demnă de adăugat la interfața dvs. de operare Windows 8 Modern.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: