Download Shape Collage 2.5.3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Shape Collage 2.5.3
Categorie:
Programe Retusare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Astazi cand fotografia digitala aproape ca a luat locul fotografiilor clasice nici albumele fotografice nu mai sunt la mare moda de aceea programele de tipul Shape Collage sunt bine venite pentru a realiza colaje foto digitale – pentru a marca un anumit eveniment sau a imortaliza vacanta de asta’ vara, etc. ! Shape Collage este un program gratuit care va permite sa creati magnifice colaje de fotografii si alte imagini, principala caracteristica a acestuia fiind deosebita simplicitate de utilizare si eficienta acestuia .

Odata instalat programul, este suficient sa adaugati fotografiile preferate, aceasta facandu-se foarte simplu cu drag & drop, dupa care va fi necesar sa configurati parametrii colajului si anume forma, marimea imaginilor, distanta intre imagini etc. Mai mult de atat e posibil chiar sa scrieti un anumit lucru cu fotografiile alese pentru colaj !

In final montajul realizat va putea fi vizualizat in anteprima, dupa care daca sunteti multumiti de cum a iesit puteti sa il salvati in calculator in format JPG. Deasemenea mai trebuie mentionat ca Shape Collage este disponibil atat pentru Windows cat si pentru Linux si Mac OS X. Atat interfata programului cat si ceea ce se poate face cu el (rezulatul final) le vedeti in imagine.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: